Дневен хороскоп за 31 октомври 2014

Дали денят, в който се отбелязва Хелоуин, ще бъде забавен за всички

Може всяка сутрин да четете своя дневен хороскоп, докато пиете кафето си. Просто станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен

Чувствате се сякаш летите в облаците. Има около вас един човек, който знае как да ви накара да се чувствате прекрасно. Отговорете му със същото, за да изпитате истинското щастие.

Телец
Струва ви се невъзможно да продължите напред след всичко, което ви се случи напоследък. Останете за малко насаме със себе си, защото околните ви действат демотивиращо. Опитайте се да откриете сили да не се откажете точно сега.

Близнаци
Няма начин вашата връзка да продължи по този начин. Или трябва и двамата да се промените по спешност, или по-добре си кажете "Сбогом!". В противен случай ви предстоят само проблеми и главоболия.

Рак
Предстои ви пътуване, чиято подготовка доста ви е натоварила. Въпреки това ще си изкарате добре, а дълго време след края му спомените за него ще ви вълнуват.

Лъв
Сякаш е невъзможно да ви се случи нещо лошо. Страдали сте достатъчно и съдбата най-сетне е благосклонна към вас. Радвайте се на приятните мигове и не мислете за миналото.

Дева
Странно е как се променят хората. Ще го осъзнаете по трудния начин - ще се срещнете с човек, когото сте смятали за близък. Но той е съвсем различен. Не страдайте излишно, а продължете с гордо вдигната глава.

Везни
Денят ще е страхотен за всички представители на тази зодия! Ще очаквате с нетърпение вълнуващо събитие и всичко ще ви се струва розово, дори да не е. Вечерта ви предстои да се срещнете с любими хора и да си припомните, че животът е прекрасен, когато сте заедно.

Скорпион
Дали вашите чувства са все още налични? Сякаш се държите доста хладно със своя партньор. Възможно е да стигнете до раздяла, но тя в никакъв случай няма да ви донесе болка. По-скоро ще тръгнете по нов и интересен път.

Стрелец
Сигурни ли сте, че това е човекът за вас? Все по-често изпитвате съмнения, които се отразяват на настроението ви. Вземете решение, след като послушате сърцето, а не разума си.

Козирог
Усмихвате се, но отвътре нещо ви притеснява. В работа ситуацията е доста напрегната, но все пак е петък - ще имате два дни, в които никой няма да ви занимава с нищо.

Водолей
Ужасно е, че не намирате сили да вземете важно решение. Колкото повече отлагате, толкова по-усложнена ще става ситуацията. Трябва обаче да знаете, че звездите са благосклонни към вас и ви подкрепят безусловно.

Риби
Напоследък сте доста изнервени, но всичко си има причина. Някой ви дразни с егоизма си, но добрата новина е, че скоро той ще се промени. В противен случай ще трябва да го "изритате" от живота си! Дишайте дълбоко и си повтаряйте, че всичко ще се подреди.

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay