Дневен хороскоп за вторник, 04 септември 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 04 септември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Опитайте да отделите повече време и усилия да се погрижите за бизнеса си днес. Нещата стават странни, но вие можете да станете по-странни, ако решите. Обърнете внимание на всички подробности и не подписвайте нищо.

Телец

Днес ще ви бъде изключително трудно да изслушвате чуждите идеи, въпреки че някои от тях ще бъдат наистина страхотни. Просто изчакайте да дойде момент, в който да можете да ги чуете, не бързайте да ги отхвърляте.

Близнаци

Можете да видите, че хората днес ви гледат по различен начин, но не разбирате защо. Вие сте много магнетични личности, така че сте свиканали вниманието да е върху вас, но днес е повече от обикновено. 

Рак

Трябва да се справите с големи промени в днешния ден, но вие имате точната енергия, за да направите крачка напред. Другите ще бъдат впечатлени от способността ви да се огъвате.

Лъв

Днес ще забавите темпото много сериозно , толкова много, че може да забравите за какво е това голямо нахлуване на първо място. Приятно е да отстъпите крачка назад от цялото действие.

Дева

Днес ще се чувствате сякаш плувате с акулите. Акулите се чувстват по същия начин за вас. Енергията ви може да ви придаде много увереност, но е от повече от достатъчно, за да го направите безопасно. 

Везни

Днес се чувствате доста луди. Толкова много, че може да споделите чувствата си с някого, много неподходящ. Всъщност, няма голяма опасност, освен ако вашите чувства не отключват емоции в другия човек.

Скорпион

Трябва да разберете няколко нови неща днес- в реално време, за съжаление! Вашият мозък е готов за задачата, но емоциите ви може да се натрупат до степен на изтощение след известно време.

Стрелец

Забавете се и оставете най-добрата ви преценка да стигне до върха, време е за сериозна обективност. Това може да означава да направите няколко врагове, но понякога това е, което трябва да направите.

Козирог

Нещата днес се случват много по-бавно за вас, но това не е чак толкова лошо, наистина. Може дори да откриете, че сте по-способни да вършите нещата, стига да сте много внимателни относно избора си.

Водолей

Трябва да бъдете изключително внимателни около работното си място днес. Всеки се грижи само за себе си и може да ви отреже, за да направи себе си незаменим. Опитайте да се справите с всичко сами.

Риби 

Страстната ви страна е загубена напълно, точно когато се нуждаете най-много от нея. Това е много хубаво време да покажете на човека, когото харесвате, как се чувствате или да привлечете приятелите си на ваша страна.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay