Дневен хороскоп за вторник, 1 юли 2014

Нов месец - нов късмет

Дневен хороскоп за вторник, 1 юли 2014

За да следите своя дневен хороскоп, посещавайте Jenite.bg всяка сутрин!

Овен
Днес денят ви ще започне наистина шеметно! Може малко да се поизнервите, но важното е, че ще имате достатъчно енергия за всичко, което ви предстои.

Телец 
На каквото сте се надявали, това ще получите. Ето защо ще бъдете доволни от нещата, които ви предстоят.

Близнаци 
Само не се отнасяйте с околните с пренебрежение! Всичко останало ще бъде наред, но трябва да проявите уважение.

Рак
Давайте смело напред - просто няма кой или какво да ви спре. Желанието за успех, което имате, ви зарежда със сили да се справите с всичко.

Лъв
Скоро ще си мислите, че животът ви най-сетне ще стане подреден и спокоен. И тъкмо тогава всичко ще се преобърне на 180 градуса.

Дева
Успокойте се и дишайте дълбоко - най-тежкото вече мина. Време е да реализирате плановете си, защото няма да има какво да ви спре.

Везни
Обърнете внимание на любимия си човек - само така ще постигнете истинска хармония в живота си. Очакват ви чудесни споделени мигове, не ги отбягвайте заради ината си!

Скорпион
Имате чувството, че всички ви мразят. Всъщност не е така - просто околните са затрупани с проблеми и си го изкарват на вас. 

Стрелец
Няма как - не всичко върви по вашия план. Това обаче не бива да ви обезсърчава. Проследете внимателно какво се случва наоколо и се адаптирайте към ситуацията.

Козирог
Мечтаее за пътешествие, но все го отлагате - време е обаче да го предприемете! Не само, че ще си починете. Подобна стъпка ще ви направи по-уверени в способността си да се оправяте сами. 

Водолей
Усещате, че нещо ви липсва, но не знаете какво. Били ли сте скоро искрени с някого? Може би ви мъчи несподелена любов, но тя е такава, защото е неизказана. Бъдете прями с околните!

Риби
Дали най-сетне няма да спрете да се притеснявате за щяло и нещяло? Всичко е преходно, само здравето трябва да бъде цененто и пазено! Спрете да се товарите излишно.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay