Дневен хороскоп за вторник, 17 март 2015

Ще се оправдаят ли очакванията ви за днешния ден?

Дневен хороскоп за вторник, 17 март 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Доброто ви сърце е вашата отличителна черта. Невинаги обаче добрината, която проявявате, е най-правилното поведение спрямо околните. Има хора, които се опитват да се възползват от нея.

Телец
Лъжите и прикритието няма да ви помогнат да избягате от себе си. Може да успеете да заблудите околните, но дълбоко в себе си знаете, че поведението ви е просто един фалш. Бягате от страховете си, вместо да се изправите срещу тях.

Близнаци
Наранени сте, а причинителят на болката ви в случая е човек, на когото сте имали най-голямо доверие в живота си. Най-добрият лек срещу разочарованието е да се научите да вярвате единствено на себе си.

Рак
Справяте се блестящо с поставените задачи на работното място. Занимавате се с нови проекти и трупате ценен опит, който ще ви бъде от полза в бъдеще. Продължавайте в същия дух - усилията ви ще бъдат оценени.

Лъв
Тревогите ви са насочени към дръзкото поведение на човек, от когото зависи благосъстоянието ви в момента. Може да става въпрос за вашия шеф или човекът, на чието пряко подчинение сте. Подхождайте с уважение към него, но се застъпвайте за правата си.

Дева
Не можете да се криете и да премълчавате всичко онова, което става в душата ви. Споделете чувствата си с най-близките си хора - изречената тайна ще ви накара да се почувствате по-добре.

Везни
Хората около вас смятат, че поведението ви е неправилно и най-вече - неприлично. Ако това са хора, на които имате доверие, трябва да ги послушате и да коригирате действията си, като ги съобразите със ситуацията, в която се намирате в момента.

Скорпион
Трескаво се опитвате да се приспособите към среда, която не е типична за вас. Знаете, че контактите, които можете да осъществите в нея, ще ви бъдат от полза, но ви е трудно да се климатизирате. Помислете дали усилията си заслужават.

Стрелец
Повдигането на тема, която е болезнена за половинката ви, ще нанесе леко сътресение във връзката. Наясно сте, че това са неща, които трябва да бъдат обсъдени. Изчакайте напрежението да отмине и опитайте отново да поставите темата на дневен ред.

Козирог
Очакваната по-висока позиция на работното място се изплъзва "под носа ви”. Връщате се на положението, от което започнахте, а това ще ви демотивира. Помислете дали не е време за смяна на работното място.

Водолей
Не сте от хората, които изневеряват и лъжат половинката си. Днес обаче ще ви се наложи да скриете нещо в името на щастието на любимия човек. Трябва да се преборите с чувството си вина именно заради човека до себе си.

Риби
Осъществили сте перфектен котрол върху събитията в живота си. Сякаш вие диктувате правилата и определяте какво и кога ще се случи. Звездите са благоразположени към плановете ви - възползвайте се.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay