Дневен хороскоп за вторник, 17 юни 2014

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 17 юни 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! Преди това обаче вижте какъв ще бъде вашият ден според астрологията...

Овен
Постигате нови нива на успех. Това е един от онези изненадващи дни, които носят вълнения, но все пак ще запазите спокойствие. Ще успеете да постигнете нещо голямо, което ще подобри нещата в живота ви.

Телец
Имате спорове в работата си или може би на друго място, където прекарвате голяма част от времето си. Не е нищо повече от скандал, но ще повлияе наистина негативно на отношенията ви с околните.

Близнаци
Умственият ви капацитет ще ви е от много голяма полза днес. С каквото се захванете, ще имате успехи. С големите идеи, които ще ви хрумнат днес, ви чака и голямото повишение, което ще се случи много скоро.

Рак
Парите са проблем през днешния ден. Трудно ще се справите с финансовите проблеми. Извършете само неотложните плащания. Не се колебайте да бъдете по-спестовни тези дни.

Лъв
Гордостта ви може да е леко наранена днес - малка цена за това, което ви предстои. Чудесно време за вас е да станете и да продължите да се развивате в избраната от вас посока.

Дева
Трябва да научите нови номера, за да продължавате да сте организирани. Имате дарбата да разбърквате нещата около себе си. Чудесно време е да започнете да осъществявате идеите си.

Везни
Без значение какво става днес, ще се забавлявате много с хората около вас. Хубаво е да поемете инициативата за нещо, което искате да се случи и това ще ви донесе много ползи.

Скорпион
Малък конфликт в дома ви днес може да се превърне в редовен скандал. Затова внимавайте и по-добре го оставете да отмине. Ако се задълбочите няма да спечелите.

Стрелец
Енергията ви е насочена навън и ще ви е лесно да се справите с хората наоколо. Всякаква комуникация е много полезна за вас днес. Очакват ви нови и полезни запознанства.

Козирог
Чувствате се изненадващо добре днес. Особено, ако обсъждате проблемите си с близки за вас хора. Подайте ръка на приятелите си. И очаквайте същото в замяна!

Водолей
Чудесно време е да излезете навън и да се опитате да направите нещо ново. Енергията ви е като безкраен кладенец. Усещате се развълнувани за идеите, който имате.

Риби
Трябва да насочите енергията си в правилната посока днес - иначе ще я изхабите напразно. Приятел има нужда от помощ, затова по-добре му подайте ръка, той ще го запомни.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 17.06.2014|18:42
Денят ми бе натоварен, познахте.
4
Не е посочен 17.06.2014|16:20
Имам много енергия вярно е.
3
Не е посочен 17.06.2014|16:06
дам, хороскопът мие верен,тези дни имам финансови проблеми :(
2
Не е посочен 17.06.2014|14:52
Много е кратък този хороскоп .
1
Не е посочен 17.06.2014|11:02
Интересен хороскоп .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay