Дневен хороскоп за вторник, 18 април 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 18 април 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днешният ден ще бъде изпълнен с малки премеждия. Всичко ще изглежда нагласено и ще помислите, че има заговор срещу вас. Просто спрете да си правите планове, за да не пропадат и да не се чувствате зле от това.

Телец

Днес ще спечелите популярност, но е възможно изобщо да не осъзнаете как и кога се е случило. Трябва да устоите на изкушението, защото популярността не винаги е толкова хубава, колкото изглежда.

Близнаци

Отделете време, за да разрешите проблемите си днес. Никога не знаете кога и как ще ви се отплати. Вашата енергия е подходяща да огледате всеки един детайл по отделно, докато ги сглобите и получите цялостната картина.

Рак

Вашето собствено чувство за сигурност е последната връзка, която ви дава възможност да се възползвате от всички възможности днес. Ако не сте сигурни за нещо, не го правете. Следвайте интуицията си, ще ви бъде от полза.

Лъв

Днес ще ви се наложи да се справите с нечие его, може би със собственото си. Имате навика да съветвате хората да преглъщат егото си, сега е моментът и вие да се вслушате в този съвет.

Дева

Вие сте изключително неспокойни както физически, така и психически днес. Приемете някакво предизвикателство, за да предпазите себе си от скуката. Не спирайте да се мотивирате да продължавате напред.

Везни

Опитайте да не се тревожите прекалено за това, но днес ще ви се наложи да направите важен избор. Дали ще дадете повече или ще запазите повече за себе си. Може да става въпрос за пари, енергия или нещо по-дълбоко от това.

Скорпион

Чувството ви за самосъхранение е по-силно от всякога днес и по-силно от това на другите хора. Моментът е страхотен да се засилите и да направите грандиозна промяна в живота си. Не спирайте да вярвате в себе си.

Стрелец

Получавате ясни и директни сигнали от подсъзнанието си днес. Струва си да им обърнете внимание. Те могат да бъдат под формата на интуиция, мнение или всякакви други форми. Важното е да се вслушате в тях.

Козирог

Днес е чудесен ден да си поставите цели. И си поставете точно толкова, колкото искате. Някои от вашите близки и приятели ще се опитат да ви повлияят, но не се поддавайте на тези манипулации.

Водолей

Днес ще се чувствате добре, ако по някакъв начин се впишете в общността. Комуникирайте, започнете някакви доброволчески дейности или завържете контакти по някакъв друг начин.

Риби

Опитайте да се занимавате само с неща, които са абсолютно непоклатими. Инстинктите ви могат да ви объркат в момента. Ако се чувствате непълни се отдръпнете и намерете нещо, което има смисъл за вас.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay