Дневен хороскоп за вторник, 27 септември 2016г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 27 септември 2016г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Опитайте да не се тормозите прекалено много за всичко, което се обърква днес. Можете да се справите с всичко бързо и лесно и да продължите напред. Трябва да има много голяма пречка, за да успее да ви спъне.

Телец

Някой ще ви предложи по-близки отношения и не е задължително да става въпрос за романтични отношения. Освен това днес ще имате сила в действия, свързани с числа.

Близнаци

Някой ваш близък ще се шегува с вас през целия ден. Възможно е да не разберете правилно някоя от шегите му и да се наложи да ви се извинява, без да има за какво.

Рак

Днес ще се чувствате сякаш не заслужавате това, което имате. Отърсете се от тази негативна енергия. Всички страхотни неща, които имате и всички страхотни хора, които са около вас, са абсолютно заслужени.

Лъв

Вашето голямо сърце прави деня по-хубав за всички около вас днес. Добавете нови хора към семейството, помогнете на някой приятел или просто се усмихвайте на непознати хора по улицата.

Дева

Плановете ви трябва да са малко по-гъвкави от обикновено днес. В противен случай, всичко ще се обърка. Ако се научите да се адаптирате към нещата, ще постигнете успех.

Везни

Творческата ви енергия е по-силна от всякога и днес ще намерите нови начини да правите живота си интересен и различен. Отделете време, за да осъществите новите си луди идеи.

Скорпион

Денят не е подходящ за искате повишение в работата или какъвто и да е вид снизхождение от когото и да било. Не че не го заслужавате, просто моментът не е подходящ.

Стрелец

Творческата ви сила е доминираща днес и можете да изненадате всички около себе си. Денят е подходящ да излезете извън границите и обичайното си мислене.

Козирог

Всичките ви приятели и роднини ще искат услуги от вас днес. Само че вие не можете да бъдете на 100 места едновременно. Определете приоритетите си първо.

Водолей

Днешният ден ще донесе промяна в мисленето ви и в начина ви на живот. И промяната ще е положителна. Трябва да можете да се справяте с променящите се обстоятелства.

Риби

Днес ще имате най-голям успех, ако работите сами, без значение точно какво правите. Не че не можете да се разбирате с хората, но те вършат нещата по свой собствен начин, без компромиси.  

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay