Дневен хороскоп за вторник, 28 юли 2015

Разберете какво предстои днес

Дневен хороскоп за вторник, 28 юли 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
За много неща ще се замислите днес и нагласата ви към промяна ще ви насърчи към действия. Започнете с онези, които са ви на сърце, и зависят от желанията и волята ви. Излишъкът от енергия и време използвайте за полезни неща.

Телец
Овладейте емоциите, страстите и желанията си. Случващото се ще благоприятства действията ви към помиряване с човек, когото несправедливо сте обидили. На работното място ще ви притиснат срокове и ще бъдете принудени да оправяте чужди грешки.

Близнаци
Текущи проекти ще наложат преразглеждане на договорености и постигане на нови, предвид настъпилите промени в последно време. В семейството промените се отразяват по-добре, отколкото сте очаквали. Новостите носят радостни вълнения.

Рак
Нечие присъствие ще ви подтикне към по-голяма активност в делата ви. Създавате полезни контакти за бизнеса си или в личен план, чиято роля в развитието на делата ви тепърва ще се вижда. Погрижете се за физическата си форма, пътуванията ще са успешни.

Лъв
С поредната си реализация ще наложите присъствието си в сферата, която ви интересува. Това ще ви мотивира да не спирате развитието си, като продължите да търсите най-доброто за себе си. Заслужавате го, а и имате потенциала да го постигнете.

Дева
Ще се занимавате с финансови въпроси и свързаните с тях отношения. Подготовката на семейно тържество също ангажира вниманието ви. Не оставяйте задълженияа за последния момент. Възможни са затруднения, които ще се превърнат в изпитание на волята и нервите ви.

Везни
За да отговорите на многото възникващи въпроси, свързани най-вече с професионалната ви работа, се налага да попълвате знанията и квалификацията си. От полза ще са връзки и познанства с хора от вашата сфера на интереси.

Скорпион
Когато трябва да се организирате и мобилизирате, нямате равни на себе си. Така ще бъде и днес. Уверени сте в правотата на действията си и съзнателно насочвате вниманието в своя полза, което ви задължава да не злоупотребявате с ничие доверие.

Стрелец
С подходящи доводи ще насърчите някого да ви подкрепи в идеите, които считате за приложими. Ще запазите доброто си име, ако покажете щедрост и на свой ред върнете жеста. Мислейки позитивно, ще получите нови сили да продължите започнатото.

Козирог
Запазете присъствие на духа и не предизвиквайте с нищо съдбата. Използвайте наученото и ще излезете с малко загуби от трудна ситуация, а дори може и с печалба. Отделете повече време на любимите хора, те го заслужават.

Водолей
Спокойното ви отношение към спорен въпрос ще ви помогне да намерите правилното му решение, без да губите средства и време. Романтично увлечение ще направи деня ви по-вълнуващ, но внимавайте, ако сте обвързани. В семейството ще имате хубав повод, който ще заздрави връзката помежду ви.

Риби
Не оставяте друг да ви върши работата и делата ви се развиват в посоката, която желаете. Развитието на личен въпрос може да създаде известно безпокойство у вас, но бъдете толерантни и търпеливи. Ще победите страховете си.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay