Дневен хороскоп за вторник, 29 юли 2014

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 29 юли 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А още сега разберете какъв ще бъде денят ви, ако сте зодия...

Овен
Опитайте се да направите нещо, което ще подобри здравето ви днес. Лесно е да промените целия си живот. Но ще имате трудности, докато откриете новото си "Аз".  

Телец
Вие не сте остров. Имате много връзки, които са важни за вас. Сега е моментът да се срещнете със старите си приятели и да възстановите отношенията си с тях.  

Близнаци
Обикновено не губите времето си да пресмятате успехите и провалите си. Все пак обмислете действията си, които ще ви донесат успех.  

Рак
Сега е най-доброто време да правите планове. След това просто се придържайте към графика си и всичко ще бъде наред.

Лъв
Проблеми с парите ви държат напрегнати днес. Затова се уверете, че сте напълно фокусирани. Сега е моментът да преосмислите някои неща в живота си.  

Дева
Днес е денят, в който може да стартирате успешно ново начинание. Внимавайте да не обидите някого, защото сте твърде заети. Важно е да знаете, че близките ви подкрепят безусловно.

Везни
Последствията от действията ви са най-голямото ви притеснение. Нещо малко може да ви накара да забравите всичко, което правите. Определете си по-високи приоритети, за да постигате значими резултати. 

Скорпион
Детайлите са най-важни днес. Вашата умствена енергия е много силна сега и затова постигате всичко, което си наумите.

Стрелец
Опитайте се да избягвате да искате от хората специални услуги. Винаги ще се намери някой, който да злоупотреби с факта, че му дължите нещо.

Козирог
Днес трябва да бъдете учтиви с партньора си, защото не е в особено добро настроение. Въпреки това вечерта, прекарана с него, ще бъде приятна.

Водолей
Достигате емоционални висоти, които със сигурност се сблъскват със старите ви потребности. Направете позитивна стъпка към по-добрия живот.  

Риби
Днес всичко е свързано с бързите ви реакции. Затова се уверете, че не се подмотавате. Ще постигнете желаната промяна, но всичко е във вашите ръце.  

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 29.07.2014|19:46
Имам мнооого планове,започвам да конкретизирам :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay