Дневен хороскоп за вторник, 7 април 2015

Какви събития предстоят?

Дневен хороскоп за вторник, 7 април 2015

Можете да следите своя хороскоп за всеки ден от седмицата в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Ако искате да бъдете по-голяма част от живота на ваш близък човек, трябва да му отделяте повече време. Не можете да очаквате вечното ви отсъствие да доведе до сближаване. Трябва наистина да присъствате в живота му!

Телец
Мнението ви винаги е търсено и ценено. Не се възползвайте от влиянието, което имате сред хората, а вместо това го оползотворете по най-добрия начин. Говорете само когато има какво да кажете. Не всяка тема се нуждае от вашия коментар.

Близнаци
Зад гърба ви се крои план, който цели да обърка вашите лични интереси. Бъдете нащрек - предателството може да дойде от всеки човек, който е част от вашето обкръжение.

Рак
Вниманието ви е насочено към човек, който няма никакъв интерес към вас. Ако не виждате развитие в тази ситуация, просто се откажете. Не молете за внимание - щом не го получавате, значи нямате толкова огромна нужда от него.

Лъв
Тревогите ви са способни да ви докарат до лудост. Сами измисляте възможно най-черния сценарий, който реално не е никакво естествено продължение на събитията. Съдбата знае какво да прави, не се безпокойте!

Дева
Сутринта ви ще бъде особено мрачна и неприятна. Сякаш дребните лоши случки отказват да спрат да ви преследват. Измислете начин да се справите с проблемите навреме.

Везни
Алтернативно решение за излизане от любовната криза, в която се намирате в момента, ще изскочи в ума ви. Отначало ще ви се стори абсурдно, но ще разберете, че си заслужава да го обмислите добре.

Скорпион
Един провал не означава загуба на битката. Естествено, че пътят към крайната цел няма да бъде непременно лесен. Това, че сте се провалили веднъж, не е сигнал за абсолютен неуспех. Продължавайте да се борите.

Стрелец
Вече сте настроени особено празнично и работата изобщо не спори. До почивните дни има още много време - концентрирайте се, за да бъдете максимално продуктивни на работното място.

Козирог
Умът ви е зает само и единствено с мисли за един човек. Не бъдете инати - ако наистина искате да разберете как е и се интересувате от неговото благополучие, просто вземете телефона и му се обадете.

Водолей
Следобедните часове ще донесат неприятен спор, който избягвате от дълго време насам. Темата обаче няма как да не излезе на дневен ред и е време да защитите позицията си по проблема със солидни аргументи.

Риби
Около вас се случват много неща, които не ви засягат пряко, но по някакъв начин резонират върху ежедневието ви. Не пренебрегвайте значението им, а се запитайте защо звездите са решили да ги поднесат в живота ви.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay