Дневен хороскоп за неделя, 10 август 2014

Какво ви предстои според звездите?

Дневен хороскоп за неделя, 10 август 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Няма и да разберете откъде ви е дошло, но нещо лошо ще се случи. Спрете да очаквате пасивно промяната и се опитайте сами да я предизвикате. Може да се наложи да преразгледате вижданията за бъдещето си.

Телец
Борите се с колегите си или с членове на семейството, но напразно - никого няма да промените. Уверете се, че се движите в правилната посока. Всичко това може да се уреди много лесно, само внимавайте.

Близнаци
Вашият мозък е във вихъра си днес и търси предизвикателства. Трябва да му ги дадете. Енергията ви позволява да осъществявате пълноценна комуникация с околните, които ще ви помагат.

Рак
Парите са проблем днес, просто не се охарчвайте прекалено много. Може да се наложи да вземете от скритите си спестявания. Но това е само за кратко.

Лъв
Вашата гордост може да е недостатък днес. Затова се уверете, че сте готови за всичко. Това е един от онези дни, през които малките неща могат да прераснат в големи.

Дева
Непрекъснато търсите нови номера, за да впечатлявате околните. Днес най-сетне ще попаднете в центъра на вниманието. Скоро някой ще забележи усилията ви и ще се радвате на успех в професионален план.

Везни
Чувството за хумор ви помага много през този ден. Може дори да намерите нови пътища, чрез които да борите стреса, радвайте се на постигнатото.

Скорпион
Преминавате през някакъв много труден семеен проблем, който ви притеснява. Трябва да поемете по трудния път в решението му, само така ще постигнете пълно удовлетворение.

Стрелец
Използвайте целия си чар, за да убедите околните в правотата на твърденията си. Днес ще бъде важно да защитите тезата си с достойни аргументи.

Козирог
Струва ви се, че всичко е на път да се провали, но всъщност се случва тъкмо обратното - предстои ви невиждан житейски пик. Пригответе се да посрещнете приятните емоции и да им се насладите!

Водолей
Днес ще имате много креативни идеи, които не са за изпускане. Обмислете ги добре и действайте! Имайте предвид, че съдбата ще бъде благосклонна към вас.

Риби
Имате усещането, че летите! Толкова щастливи се чувствате през последните дни... Бъдете уверени в себе си и в позитивната си карма, защото ти очакват още много приятни мигове.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay