Дневен хороскоп за неделя, 15 юли 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 15 юли 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Нивата ви на енергия са по-ниски от обикновено, но все пак имате достатъчно енергия, за да се справите с ежедневните си задължения. Влагайте мисъл във всичко, което правите, не действайте по инерция. 

Телец

Много по-голяма вълна от емоции, отколкото очаквате, ще ви залее. Така че се постарайте вашите приятели и семейство да са там, за да ви подкрепят. Макар че със сигурност не всичко ще бъде така, както ви се иска. 

Близнаци

Днес трябва да се покажете пред света и да използвате цялата си енергия, за да постигнете това, което искате. Независимо дали имате нужда от нова работа или нов партньор, със сигурност ще получите това, което ви принадлежи. 

Рак

Очаквайте няколко промени, които ще се случат днес и доста от тях ще бъдат интензивни. Може да се наложи да се успокоите и да мислите за нещата рационално, преди да продължите напред. 

Лъв

В началото на деня ще бъдете неразбрани, макар че ще запазите комуникацията на ниво. Не се притеснявайте, има и такива моменти, за щастие не са вечни. До края на деня всичко ще се подреди и ще получите разбирането, от което се нуждаете. 

Дева

Не всички около вас са на една и съща вълна, още по-малко на вашата, така че не се сърдете на никого. Всички се радват за вашите постижения, дори да не успяват да го покажат много добре. Не се отказвайте от тях. 

Везни

Във вас бушуват много емоции и трябва да ги изразите, за да не се побъркате. Намерете някой човек, който ви е изключително близък и можете да му се доверите на 100% и излейте душата си. 

Скорпион

Слушайте внимателно какво се опитва да каже сърцето ви. В момента в живота ви се случват много неща, но това не означава, че трябва да преминете през тях сами. Отворете се към някой от близките си. 

Стрелец

Имате репутация на честни и почтени хора и днес е идеалният момент да покажете на хората как би трябвало да се държат. Може това да е ключът към успеха ви, така че не се колебайте. 

Козирог

Обърнете внимание на вашето здраве днес, защото трябва да сте сигурни, че сте на върха на нещата в тази област. Умът ви е идеален за извършване на промени, които могат да платят големи дивиденти! 

Водолей

Доверете се на инстинктите си и бъдете себе си на 100%. Без преструвки и без тайни. Разкрийте се пред всички хора около вас и ще разберете кои от тях наистина държат на вас и кои не си струва да бъдат част от живота ви. 

Риби 

Не се опитвайте да прикриете чувствата си, въпреки че точно това ви се иска да направите. Денят е подходящ да оставите емоциите си да се проявят. Ще разберете, че  е много по-лесно, отколкото ви се струва. 

 
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay