Дневен хороскоп за неделя, 22 юни 2014

Кои зодии ще бъдат ведри в последния почивен ден?

Дневен хороскоп за неделя, 22 юни 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какъв ще бъде почивният ден за всяка от зодиите... 

Овен 
Дипломатичните ви отношения са наистина добри днес. Животът, струва ви се, наистина е прекрасен. Добро време е за всякакъв вид преговори, от бизнеса до любовта.  

Телец
Нещо неочаквано ще ви накара да преосмислите някой от проектите, с които сте се захванали. Насладете се на времето, прекарано с някой важен за вас човек.  

Близнаци
Изглежда възприемате нови концепции днес. Чудесно време е да пристъпите към нов образователен проект. Може да ви помогне в работата и дори в любовния живот, затова отворете съзнанието си. 

Рак
Хората около вас са много общителни днес. Споделете плановете и идеите си с тях. Енергията ви е чудесна, за да осъществите плановете си. Възползвайте се.  

Лъв
Егото ви носи само проблеми. Добре би било, ако успеете да го превъзмогнете, за да може промените, които са започнали в живота виг да продължат. Жалко, че понякога самочувствието е всичко, от което се нуждаете.  

Дева
Изследвате емоциите си и интелектуалните си възможности днес. Вие се реете в облаците и сте тотално отдадени на мечтите. Изчакайте да дойде утре и ще получите признанието, което искате.  

Везни
Добър приятел или близък колега се нуждае от вашата помощ днес. Дръжте се на ниво и му подайте ръка.

Скорпион
Нещо малко започва да ви дразни. Постарайте се да си докарате мир в съзнанието си. Добрите новини са, че проблемите, които имате, ще се решат много лесно днес.  

Стрелец
Може да не се разбирате перфектно с хората днес, но това няма да помрачи настроението ви. Кармата ви гледа, затова се уверете, че правите само добри дела.  

Козирог
Липсата на умствена енергия ви кара да работите по минали проблеми и това ви затормозява. Уверете се, че бизнесът ви върви и всичко ще бъде наред. 

Водолей
Нещо непознато е на главно място за вас днес.Наложително е обаче да продължите напред въпреки него. Все още имате роля, която да играете, дори скоро може да стане главна!

Риби
Виждате света през очите на поета - романтичен, но меланхоличен. Опитайте да намерите човек, на когото да се отдадете през този ден. По-лесно е да изразите емоциите си, отколкото да ги криете.  

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay