Дневен хороскоп за неделя, 29 юни 2014

Днес е време за почивка, независимо коя зодия сте!

Дневен хороскоп за неделя, 29 юни 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какво ви очаква днес, ако сте зодия... 

Овен
Децата ще бъдат от значение през този ден. Ако нямате свои, ще се порадвате на чуждите. Насладете се на това чувство, ще ви зареди с енергия.  

Телец
Много по-лесно е да се изнижете и да не правите нищо днес, но не се предавайте. Борете се за това, което желаете. Малко човечност ще ви се отрази много добре днес. 

Близнаци
Конфликт е на път да се превърне в нещо голямо днес. Ще се забавлявате много с дебати, но се убедете, че няма да обидите никого.  

Рак
Движите се към нещо ново и по-добро. Може да е нова любовна връзка или нова работа. Може дори да попътувате малко. Насладете се на печалбите си.

Лъв
Чувството ви за себедоказване е много силно днес, което ви носи надежда за едно прекрасно бъдеще. Нещата ще станат малко луди до края на деня, но разбира се, само в добрия смисъл.  

Дева
Без значение къде се намирате, уверете се, че сте заобиколени от приятелите си. Очакват ви много задачи и трябва да ги завършите на време.  

Везни
Трябва да стоите активни в работата си. Опитайте с прости социални дейности, дори да се забавите със задачите си. Вашите хора са готови да ви почакат.

Скорпион
Егото ви прави живота много труден за вас. Много близък до вас човек може да ви се обиди заради забележка, затова внимавайте да не го нараните. Ако това стане, просто му се извинете и ще ви прости.  

Стрелец
Разрастването ви кара да трупате печалби днес. Има нови начини да спечелите това, което искате. Енергията ви не може да спре, затова се възползвайте.  

Козирог
Способността ви да разбирате хората и техните качества се отразява добре. Днес е чудесен креативен ден. Тази ситуация налага да не се притеснявате много.  

Водолей
Трябва да се борите с живота. Вашите приятели ще ви помагат и това ще ви даде свобода въпреки трудностите. 

Риби
Не можете да държите носа си далеч от работата на хората. Толкова ли сте отчаяно любопитни? Добро време за вас е да се отпуснете и да се насладите на нещата, които имате.  

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay