Дневен хороскоп за неделя, 31 август 2014

Днешният ден крие неочаквани обрати за повечето зодии

Дневен хороскоп за неделя, 31 август 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Бихте могли да се придържате към рутината, но ако се изправите срещу нея, няма да съжалявате. Денят е чудесен за експерименти и непланирани преживявания. Възползвайте се от своите шансове за интересен живот.

Телец
Любовта е водеща сила в живота ви напоследък. Не се притеснявайте да покажете чувствата си, защото това ще ви направи истински щастливи. В професионален план не се радвате на успехи, но тъкмо днес това въобще не ви притеснява.

Близнаци
Не е лъжа, че характерът ви е малко труден. Ето защо днес се опитайте да не нагрубявате околните, въпреки че сте точно в такова настроение. Бъдете учтиви и внимателни, защото всички ви мислят доброто и изобщо не търсят конфликт с вас.

Рак
Въобразявате си, че ви е добре да сте сами, но днес ще осъзнаете, че сте изключително самотни. Опитайте се да възобновите стари контакти или да завържете нови познанства. Имате нужда от пълноценно общуване с интересни хора.

Лъв
Егото ви днес ще бъде накърнено от някого, но не позволявайте целият ви ден да бъде провален. Намерете сили да се справите с нападките, защото само така ще покажете, че сте независима личност. Очаква ви приятна вечер, споделена с хора, които не сте виждали отдавна и с които определено имате какво да си кажете.

Дева
Смятате, че професионалното ви развитие е в застой и не спирате да мислите за това. Днес обаче е ден за цялостна равносметка. Помислете кои аспекти от живота си бихте могли да промените и действайте!

Везни
Денят е перфектен за дълго отлаган, но важен разговор. Проведете го с човека, с когото трябва, защото само така ще ви падне камък от сърцето. Всъщност ситуацията не е толкова сложна, важното е да обсъдите всички детайли от нея.

Скорпион
Завиждат ви, защото съдбата е изключително благосклонна към вас. Не позволявайте на злите езици да ви повлияят. Радвайте се на живота и допускайте само най-близките си хора до себе си.

Стрелец
Денят ще ви донесе здраве - дори да сте имали някаква болежка, ще забравите за нея. Имате много енергия и желание за какви ли не приятни дейности. Не пропускайте да им се насладите от сърце!

Козирог
Накъдето и да погледнете, виждате приятелски настроени хора. Просто сте толкова харизматични, че предразполагате околните да общуват с вас с удоволствие. Днес ще се запознаете с някого, който ще изиграе ключова роля в живота ви съвсем скоро.

Водолей
Твърде доверчиви сте и това често ви коства много. Не трябва да приемате думите на околните за чиста монета. По-скоро се вслушайте във вътрешния си глас - той няма да ви подведе.

Риби
Внимавайте кого допускате до себе си. Днес не е добра идея да споделяте с някого мечтите и тайните си, защото той вероятно ще се отнесе скептично към емоциите ви. Останете насаме със себе си, за да си дадете сметка какво точно се случва наоколо и накъде бихте желали да поеме животът ви.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay