Дневен хороскоп за неделя, 5 април 2015

Какъв път са начертали звездите за вас днес?

Дневен хороскоп за неделя, 5 април 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
От вас зависи изпълнението в срок на важен проект, който е от изключително значение за просперитета на цялата компания, за която работите. Въпреки че днес е почивен ден, е добре да посветите известно време на тази своя отговорност.

Телец
Усещате враждебно отношение към себе си, а не сте свикнали с неодобрението на хората. Вие сте човек, когото всеки харесва и с когото околните намират сходни интереси. Разберете от какво е продиктувана тяхната враждебност.

Близнаци
На път сте да направите една от най-големите грешки в живота си. Преценете добре дали решението, което вече сте взели, е правилно. Възможно е то да крие неподозирани рискове.

Рак
Покрай ангажиментите в службата, напоследък изобщо не ви остава време за семейството. Днес денят е свободен и просто е задължително да посветите цялото си внимание на най-близките си. Те го търсят от много време насам.

Лъв
Страхувате се от провал и затова сте нерешителни и плахи на работното място. Предприемете първите стъпки към изграждането на самочувствието си, що се отнася до уменията ви в работа. Страхът е най-големият ви враг!

Дева
Две винаги е по-добре от едно. Не се задоволявайте с минималното, ако можете да получите максималното, в каквото и да е отношение. Заслужавате най-доброто и е добре да сте наясно с това.

Везни
Денят не носи никакви неочаквани събития. Ще прекарате неделното утро в домашна атмосфера, а следобедът ще ви събере с най-добрите ви приятели. Насладете се на приятните емоции.

Скорпион
Можете да изберете лесния път, но трябва да знаете, че той няма да ви отведе до успеха. Само пътека, обсипана както с цветя, така и с тръни, може да ви даде опита, от който имате нужда.

Стрелец
Днес настроението ви е особено сприхаво и сте готови да се скарате с всеки, който по някакъв начин изрази недоволство от държанието ви. Ако не ви е до срещи с хора, просто си останете вкъщи. Никой не е длъжен да търпи моментните ви емоции.

Козирог
Продължавате да следвате стриктно начертания план за бъдещето. Не се отклонявайте от крайната цел и няма как да не постигнете успеха, към който така неистово сте се устремили. На прав път сте.

Водолей
Време е да разгърнете потенциала си. Не се съсредоточавайте само върху едно нещо, а се стремете да натрупате знания в различни сфери. Имате идеи, трябва просто да се захванете с осъществяването им.

Риби
В рамките на деня ще ви се случи нещо, което ще ви накара да се замислите за това накъде отива животът ви. Може би е време да направите равносметка на живота си досега, за да решите какво да правите от тук нататък.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay