Дневен хороскоп за неделя, 5 октомври 2014

Дали днешният ден ще е наистина почивен за вас?

Дневен хороскоп за неделя, 5 октомври 2014

Ако искате да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! Сега обаче е време да научите какви събития и емоции да очаквате от последния ден от седмицата.

Овен
Неделният ден настъпва с чувство на удовлетворение и задоволство. Усилената работа, която сте свършили през седмицата, неочаквано ви носи повече ползи, отколкото сте предполагали. Насладете се на почивния ден - заслужили сте си почивката!

Телец
Обзело ви е тревожно чувство. Сякаш нещо лошо предстои да се случи, но нямате никаква информация или мотиви да смятате, че ви очаква неприятно събитие. Отърсете се от негативните мисли - ако наистина предстоят лоши дни, най-доброто, което можете да направите, е да ги посрещнете с усмивка.

Близнаци
Атмосферата в работа напоследък е доста напрегната и вие с удоволствие се отдавате на почивния неделен ден. Освободете се от онова, което ви потиска в офиса, като се отдадете на любимите си занимания.

Рак
Крайно време е да се освободите от всичко, което ви сковава, и не ви позволява да предприемате действия, които не са ви присъщи. Щуро парти с приятели, неочаквано пътуване зад граница - нищо не е прекалено "безразсъдно", стига да му дадете шанс да привлече вниманието ви.

Лъв
Изглежда вече сте взели важното решение, което отлагате дни наред. Дали обаче то е правилният избор? Ситуацията е особена и трябва да бъдете много внимателни. Помислете отново и сравнете плюсовете и минусите, които би ви донесло вече взетото решение. Имате още време за промяна в мнението си. Трябва обаче да бъдете абсолютно сигурни в позицията си!

Дева
Прямостта може би не е от най-добрите ви качества. Предпочитате да казвате онова, което мислите, и да не премълчавате нищо, но този подход към хората невинаги е най-печеливш. Доста често околните не обичат да чуват истината, изречена право в очите. Затова се съобразявайте с кого и как разговаряте.

Везни
Денят е подходящ за инвестиции в бъдещето. Независимо дали става въпрос за материално вложение или пък за вземане на решение, което ще промени пътя ви от тук нататък - звездите са на ваша страна. Затова не се притеснявайте и рискувайте.

Скорпион
Страхувате се от онова, което ще ви донесе бъдещето, и притеснението се превръща в постоянен гост в света ви. Недейте да се напрягате заради онова, което не можете да контролирате. Нямате основание за нито едно от опасенията, които ви тревожат.

Стрелец
В любовен план нещата за вас сякаш са спрели на едно място. Всичко в отношенията с партньора ви е постарому, но вие просто не се чувствате удовлетворени. Най-доброто решение на този проблем е да поговорите открито с половинката си и да споделите какво ви притеснява.

Козирог
Днес ще станете жертва на измама. Тя може да дойде от страна на приятел или просто познат, но ще ви засегне дълбоко. Помислете кои са хората, на които можете да имате доверие - помощта им ще ви бъде необходима през следващите дни.

Водолей
Истинското приятелство е онази част от човешките взаимоотношения, която особено много цените. Имате щастието да се похвалите с такава приятелска дружба и днес за пореден път ще ви бъде напомнено колко ценна е тя.

Риби
Не обичате повърхностните хора и сблъсъкът с такива ви изнервя. Днес ви предстои именно една такава среща. Постарайте се да запазите спокойствие - приемете, че хората не са еднакви и живеят живота си по различен начин. Не можете и не се опитвайте да ги промените.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay