Дневен хороскоп за петък, 12 май 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 12 май 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Денят е спокоен и ненатоварен. Наслаждавайте се на всяка свободна минута. Напоследък имате безброй ангажименти - имате нужда от почивка.

Телец

На път сте да допуснете грешка, която сте допускали неведнъж в миналото. Смисълът на грешните постъпки е, че дават урок. Вслушайте се в него.

Близнаци

Харесва ви да се грижите за другите, но днес определено не ви е до това. Имате лични проблеми, които трябва да бъдат разрешени. Съсредоточете се върху тях.

Рак

Времето е най-ценният учител. Чак сега осъзнавате какъв важен урок сте получили в миналото. Понякога ефектът от случилите се събития се усеща доста по-късно.

Лъв

Привързаността ви към човек, който не ви допуска до себе си, ще ви навреди. Подхождате наивно в тази връзка и пренебрегвате себе си, а това е първият признак на разбитото сърце.

Дева

Ако искате да постигнете успех в сферата, към която сте се насочили, трябва да обедините усилията си с хора, които не харесвате особено. Екипната работа често се оказва по-успешна от индивидуалната. Преборете се с егото си.

Везни

Нямате търпение да се срещнете с човек, когото не сте виждали от дълго време насам. Той е един от най-важните хора в живота ви. Оползотворете прекараното заедно време и му се насладете!

Скорпион

Напрегнати сте, но вие сте от хората, които работят изключително добре, когато са поставени под напрежение. Не се притеснявайте - накрая всичко ще се получи така, както се надявате.

Стрелец

Боите се от неодобрението на хората около вас. Знаете, че е абсурдно да определяте себе си според това какво мислят другите. Тогава защо не престанете да го правите?

Козирог

Усилията, които полагате, за да запазите добрите си отношения с важен за вас човек, ще останат напразни. Изглежда той вече е взел решение за себе си и то е коренно различно от вашето.

Водолей

Залагате големи надежди на нещо, което изобщо не е сигурно, че ще стане реалност. Не е добре да влагате всичките си емоции в нещо толкова несигурно - ако нещата не се получат, ще страдате повече, отколкото предполагате.

Риби

Обидата, която ви е нанесъл уважаван от самите вас човек, е твърде тежка, за да простите на момента. Обмислете ситуацията и преценете дали този човек заслужава вашата прошка и доверие.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay