Дневен хороскоп за петък, 17 март 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 17 март 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес ще имате страхотна идея, която трябва да осъществите веднага, без колебания. Може да става въпрос за кариерата ви или за нещо вкъщи, няма значение, просто действайте. 

Телец

Много обичате да получавате нови знания и информация. Днес ще научите много нови неща. Това ви зарежда с енергия и ви кара да се чувствате добре. Денят ще бъде прекрасен за вас. 

Близнаци

Има много хора, които разчитат на вас, но днес имате много по-важна работа и имате собствени проблеми, на които трябва да обърнете внимание. Това не означава, че сте егоисти. 

Рак

Днес трябва да отделите цялото си внимание и време на един човек. Той има нужда от вас. Може да не го заслужава напълно, но не бъдете дребнави. Ще направите благородна постъпка. 

Лъв

Бъдете внимателни с думите и действията си днес, особено когато става общувате с хора, които не познавате много добре. Тези хора не ви познават и в възможно да не ви разберат правилно. 

Дева

Днес някой ще се усъмни във възможностите и ще ви предизвика да покажете какво можете. Не превръщайте това във война, врагът ще се опита да ви разсее, за да се провалите. 

Везни

Денят ще бъде много натоварен за вас и колкото и да се оплаквате, това няма да се промени. Съберете всичките си приятели и направете нещо лудо в края на деня, за разпускане. 

Скорпион

Днес ще бъдете в много добро настроение, извлечете максимума и всичко положително от днешния ден. Прекарайте време с близките си и всичко ще стане още по-хубаво. 

Стрелец

Ще има някои детайли от днешния план, които не сте обмислили предварително, но те са маловажни, така че не им обръщайте прекалено много внимание. Просто продължавайте напред. 

Козирог

Днес се държите прекалено строго и студено с всички хора около вас. Опитайте да бъдете малко по-мили и да правите повече компромиси, може този начин повече да ви хареса. 

Водолей

Трябва да обърнете внимание на финансовите си затруднения днес, преди да са се превърнали в сериозни проблеми. Трябва да извлечете максимума от всичко около вас. 

Риби

Покажете на семейството или на шефа си, че ако искате можете да се изправите срещу тях, но стилът ви не го позволява. Това ще ги накара да се замислят за начина, по който се държат. 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay