Дневен хороскоп за петък, 20 юни 2014

Дали последният ден от седмицата ще ви донесе приятни изненади?

Дневен хороскоп за петък, 20 юни 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Чувствате, че нещо наистина се е променило - не е лесно да го видите, но нещо ви го подсказва. Енергията ви извира от всяка пора на тялото, предстоят ви много успехи.

Телец
Усещате, че целият свят е срещу вас, но това е временно. Трябва да продължите да правите нещата и да се държите все едно вече сте успели. Живота ще се подобри за вас в бъдеще.

Близнаци
Опитайте се да отворите нова връзка в комуникацията с приятел или с член на семейството си. Време е да се уверите, че нещата между вас се движат добре.

Рак
Трудно се справяте с авторитетна фигура, затова може би е време да се успокоите и да се отдръпнете за момент. Нещата се подобряват за вас през следващите няколко дни.

Лъв
Вашата позитивна енергия днес ви бута в чисто нови посоки на развитие. Затова направете, каквото можете, и се надявайте на най-доброто.

Дева
Имате проблеми с колегите си днес, което не означава да се карате с хората около вас. По-добре си премълчете и се уверете, че нещата вървят по вашия начин.

Везни
Трябва да се справите в спор с някого сами, иначе няма как си спечелите уважението, което търсите. Работатата в екип не е препоръчителна днес.

Скорпион
Днес е чудесен ден да поемете нови посоки на развитие, дори да сте задоволени от това, което имате. Фокусирайте се над новата активност в живота ви.

Стрелец
Децата са много важни за вас днес. Ще общувате с малчугани, дори и да не сте родител. Това, от своя страна, ще ви донесе много хубави моменти и ще ви зареди с положителни емоции.

Козирог
Вие сте повече от притеснени днес, което не означава, че трябва да се отдадете на страховете си. Просто се заровете в работа и ще видите как нещата ви ще започнат да вървят на добре.

Водолей
Вашият личен живот е много по-интересен за колегите и приятелите ви. Всъщност може да се справите с любопитството на хората, ако им подметнете нещо малко.

Риби
Дупка се отваря между вас и вашите приятели. Чудесен ден е да се фокусирате над нещата, които не знаете. Формулирайте важните за вас въпроси.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 20.06.2014|16:07
Днес се чувства адски изморена и не ми е до нищо и никак положително не съм заредена.
4
Не е посочен 20.06.2014|15:16
Да се фокусирам над нова активност в живота ми, интересно, но дали става дума за личен или професионален план...
3
Не е посочен 20.06.2014|13:43
Е щом казват... :)
2
Не е посочен 20.06.2014|11:42
Нямам проблем с колегите, но щом казвате.. :)
1
Не е посочен 20.06.2014|09:49
Очертава ми се ден, изпълнен с изненади!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay