Дневен хороскоп за петък, 22 април 2016

Какъв ще бъде денят?

Дневен хороскоп за петък, 22 април 2016

Овен
Ако ви се наложи да се занимавате с неща, несвойствени за вас, не бързайте да ги отхвърляте. Погледнете от практичната страна на нещата. Постигнатото днес ще ви донесе финансови удовлетворения, но с по-късна дата.

Телец
Труден ден, през който емоционалното напрежение е повишено у мнозина от вас. В тази връзка е твърде възможно някой да ви извади от трудно поддържаното вътрешно равновесие и да последва ярък конфликт. Владейте се и не се поддавайте на дразнещите ви провокации.

Близнаци
Прецизни сте към дребните неща около себе си и ще избегнете конфликтна ситуация. Контролирайте посоката на своите действия и желания и няма да сбъркате. Ще направите добър избор от предложенията, които ще получите днес.

Рак
Денят ще се отличи с две различни половини, сякаш двете страни на една и съща монета. Не се надценявайте и не се подценявайте. Гордостта не е добър съветник, пренебрежението също, внимавайте в общуването си с околните.

Лъв
Денят е носител на благоприятни фактори за вашата сполука, но се явяват и някои негативни ситуации, които биха могли да се превърнат в спирачка по пътя към успеха. Това може да бъде неприятна новина или среща с човек, който ще ви извади от равновесие.

Дева
Ще бъдете изправени пред труден избор. Не се колебайте да оставите зад гърба си вълненията, които ви причиняваха страдания. Погледнете напред. Има толкова нови неща, които да ви радват, и заради които си струва да се борите.

Везни
За да се чувствате добре днес, намерете начин да се движите по-активно и да се срещате с повече хора. Намалете тревожността като обърнете внимание на нещата, които имате, а не на онези, които нямате.

Скорпион
Наличието на проблеми поддържа у мнозина от вас постоянно напрежение, което от своя страна предизвиква непрестанно усещане за дискомфорт. В много случаи сегашната ситуация напомня  състоянието на отчаяна ревност, или засяга друг вид нерешими проблеми.

Стрелец
Ще побързате със служебните си задачи, за да наваксате изпуснатото до тук време. Общуването с интересни хора ще ви обогати духовно и създаде повече настроение. Ще проявите готовност за пътуване със семейството ви или с приятелите.

Козирог
Доста от вас се връщат към спомени от близкото или по-далечно минало, които навяват носталгия. Настроението ви днес е променливо, което отчасти се дължи на лични недоразумения. Наложете си да не позволявате това да пречи на работата ви, още повече че сега е благоприятен момент да реализирате плановете си.

Водолей
Доверието, което сте изградили сред другите ще направи денят ви по-добър и успешен. С енергия и хъс ще успявате, а това ще ви мотивира за повече усърдие и последователност в действията. Доброто си настроение ще пренасяте и в личните си взаимоотношения, ще доминират чувства на добронамереност и взаимопомощ.

Риби
Вашият ден, денят на действието и активността. Първата половина на деня посветете на това да въдворите ред в себе си и около себе си. Втората посветете на другите, на взимоотношенията си с тях и на намирането на баланс. Очаква ви хубава вечер!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay