Дневен хороскоп за петък, 22 юни 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 22 юни 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес не се чувствате особено сигурни за собствените си перспективи, така че помогнете на някой друг. Може да е с нещо съвсем малко, но те със сигурност ще го оценят. Помогнете на някого да нареди живота си.

Телец

Отхвърлете всички нови задачи днес, освен ако не са на живот и смърт- способността ви да поддържате постоянна работа е донякъде компроментирана. Добрата новина е, че нещата ще се подредят скоро.

Близнаци

Вашите мечти са по-ясни от всякога. Запомнете ги и дайте всичко от себе си, за да започнете да ги осъществявате. Ако не се получава от началото, не се паникьосвайте. Всичко ще бъде наред.

Рак

Днес трябва да дадете всичко от себе си, за да се владеете, но няма да ви бъде никак лесно. Може да се наложи приятелите ви да ви подкрепят или да ви накарат да се отдръпнете. Импровизирайте.

Лъв

Днес е наистина добър ден да се погрижите за бизнеса си. Голямата ви емоционална енергия може да ви помогне да се справите с почти всичко. Днес е денят, в който трябва да изберете своя път.

Дева

Може да вярвате в кармата или да не вярвате в нея, но тя определно вярва във вас днес! Днес ще ви се случат необясними събития, които могат да бъдат обяснени само с решения, които сте взели отдавна.

Везни

Днес ще преплетете реалния живот и фантазиите си. Може да се чувствате малко странно, но това всъщност е добре и ще доведе до ново виждане за света, вселената и т.н. Мисленето ви ще бъде променено след днешния ден.

Скорпион

Ще бъде отправена молба за помощ към вас днес. Не е изненадващо, че ще захвърлите всичко и ще се втурнете да спасявате света. Дайте всичко от себе си, за да успеете наистина да бъдете полезни.

Стрелец

Не винаги се движите по ръба, дори стоите доста далече от него, но днес ще направите някои изключително рисковани неща, които ще накарат всички около вас да настръхнат. Всички ще ви помислят за луди.

Козирог

Вашата умствена енергия е по-тиха и по-спокойна от обикновено, затова отделете малко време за себе си, за да размишлявате върху големите загадки на живота. Вероятно ще измислите велики неща.

Водолей

Трябва да се научите да следвате интуицията си, но днес това изобщо няма да бъде трудно за вас. Интуицията ви ще ви изпраща изключително ясни съобщения и сигнали. Ако не сте сигурни какво да правите по-нататък, вслушайте се.

Риби 

Вие сте заключени в неправилната кариера или се движите по правилния път, но сте спрели. Днешният ден ще ви донесе нова информация, която ще ви накара да видите работата си в нова, по-ярка светлина.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay