Дневен хороскоп за петък, 25 юли 2014

Какво ви очаква днес според звездите?

Дневен хороскоп за петък, 25 юли 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook

Овен 
Днес ще чуете новини, от които ще ви заболи. Първата ви реакция може да не е най-добрата. Внимавайте да не направите нещата по-лоши. Нека околните знаят как се чувствате. 

Телец
Искрено ще се зарадвате на изненада от ваш близък. Не се заблуждавайте, че държите нещата под контрол. По-добре е да се насладите на емоциите.

Близнаци
Проблеми с бюджета могат да ви притесняват леко, но ще се справите. Всъщност енергията ви е чудесна, за да боравите с финанси. Затова се уверете, че сте фокусирани върху харчовете си.

Рак
Емоционалното ви състояние не е много добро. Ще видите скритата истина. Пътят ви обаче ще бъде много по-позитивен в дългосрочна перспектива, затова не се ядосвайте - нещата се подобряват.  

Лъв
Непознато чувство се поражда със страшна сила във вас. То може да е свързано с различни аспекти от живота ви. Предстои ви да претърпите лична промяна, след която ще подмените изцяло приятелския си кръг.

Дева
Социалният ви живот е във възход днес. Радвайте се на времето, прекарано с приятелите и близките ви. Просто се усмихнете, не е толкова трудно!

Везни
Прогресът е като илюзия за вас днес. Но не се разстройвайте. Просто се отпуснете и се признайте за победени. Нещата ще се оправят скоро, не са се влошили завинаги.  

Скорпион
Нивата на енергията ви са много по-високи от обикновено. Предизвиквате себе си почти до края на силите си и това ви доставя удоволствие. Веднъж, след като сте си определили задача, всичко друго е лесно.  

Стрелец
Имате нужда от различна и интересна тръпка. Трябва ви ново романтично влечение. Само ако преминете границата на възможностите си, ще достигнете нови висоти.  

Козирог
Вашият личен живот е по-сладък от всякога. Затова сега е моментът да покажете на семейството си защо сте толкова възхитителни. Съберете ги у дома и бъдете мили и учтиви, както винаги!

Водолей
Претоварвате се с прекалено много детайли, които ви притесняват. Нещата могат да са против вас, но това не е постоянна ситуация. Затова не се притеснявайте.  

Риби
Показвате на другите колко забавни можете да бъдете. И хората определено ви се радват. Можете да откриете нови пътища, защото харизматичното ви излъчване омагьосва всички наоколо.  

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay