Дневен хороскоп за петък, 29 август 2014

Последният ден от работната седмица ще е добър за всички

Дневен хороскоп за петък, 29 август 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какво ви очаква днес според звездите, ако сте зодия...

Овен
Денят ще бъде прекрасен, защото изпитвате невероятно вълнение. Предстои ви да срещнете любим човек, с когото сте били разделени за известно време. Ще прекарате вечерта си с него и всичко ще бъде прекрасно!

Телец
Понякога се натъжавате за изпуснатите шансове в живота, но днес ще си дадете сметка, че наистина всяко зло е за добро. Най-сетне ще успеете да превъзмогнете болката, която ви е измъчвала толкова време. Очаква ви подобряване и на финансовото ви положение.

Близнаци
В работа нещата вървят доста добре - чувствате се вдъхновени и енергични. Имате желание да реализирате всички нови проекти по възможно най-добрия начин и тъкмо това ще ви осигури успех. Скоро ще имате време за почивка, но дотогава професионалното ви развитие ще ви погълне изцяло.

Рак
Проблемите с партньора ви най-сетне ще бъдат разрешени. Дълго сте спорили по различни въпроси, но най-сетне нещата ще се наредят. След последния по-сериозен разговор ще преоткриете любовта помежду си. Ако пък сте необвързани, ви предстои вълнуваща среща със страхотен човек.

Лъв
Последният месец беше тежък за вас, но сякаш бурята вече отшумява. Ще съумеете да намерите вътрешен мир, така че усмивката да се върне на лицето ви. Не забравяйте приятелите си - те на драго сърце прекарват времето си с вас.

Дева
Не е тайна, че душата ви копнее за приключения. Именно днес обаче ще имате възможност да организирате незабравимо преживяване, и то в последния момент. Адреналинът ви ще се покачи и ще се почувствате наистина щастливи.

Везни
Бихте могли да се самосъжалявате по цял ден, но не го правите - вие винаги се опитвате да запълните времето си с нещо смислено. Днес обаче ще намерите нови сили и мотивация да продължите да се самоусъвършенствате в различни сфери.

Скорпион
Денят ви ще бъде спокоен и лишен от стрес. На фона на изминалата седмица, това е страхотна новина, така че се възползвайте от възможността да си починете качествено. Обърнете внимание и на близките си, защото им липсвате.

Стрелец
Каквото и да ви казват другите, вие най-добре си знаете - днес е ден за приятни занимания сред природата. Намерете начин да се измъкнете от работа и се отправете на разходка или кратък поход. Няма да сбъркате, ако вечерта останете за малко сами - ще се почувствате в невероятна хармония със себе си.

Козирог
Днес ще ви върви, с каквото и да се захванете. Не инвестирайте енергията си в спорове - най-добре е да подбирате внимателно с кого общувате. Бихте могли да се обадите на стар приятел, когото не сте виждали отдавна - срещата с него ще ви обогати емоционално.

Водолей
Идеите ви идват една след друга днес. Заловете се с реализирането им и недейте да отлагате повече. Имате нужда от промяна и тъкмо днес денят е идеален да я започнете. Не се страхувайте, защото звездите са благосклонни към вас и начинанията ви.

Риби
Любовта е основна движеща сила в живота ви и сякаш забравяте за всичко останало. Дори околните да ви се сърдят, защото се чувстват пренебрегнати, не им обръщайте внимание. Слушайте сърцето си, то най-добре знае какви решения да взима. Показвайте чувствата си смело, защото са споделени.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay