Дневен хороскоп за петък, 30 март 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 30 март 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес определено е ден за почивка! Посветете днешния ден на любимо занимание или на близък човек, с когото отдавна отлагате да се видите. 

Телец

"Приятел в нужда се познава." Именно в ролята на приятеля ще се озовете днес за ваш близък човек, който има нужда от подкрепата ви.

Близнаци

Покажете на любимия човек колко много държите на него. Направете нещо импулсивно и нетипично, за да го зарадвате - потеглете на романтично пътуване или организирайте някаква друга неочаквана изненада.

Рак

Днес е идеалният ден да захвърлите всичко на заден план и да се посветите изцяло на себе си. Бъдете импулсивни - качете се на колата и потеглете в непозната посока или пък изненадайте любимия човек с нетипично романтично преживяване.

Лъв

Имате чувството, че всичко е сякаш обърнато с главата надолу. Вземете се в ръце и въведете ред в бъркотията около вас, за да започнете идната седмица удовлетворени и "на чисто".

Дева

Бъдете твърди и не се поддавайте на емоциите си. За съжаление понякога човек трябва да постъпва така, както е редно, а не така, както самият той смята за добре. 

Везни

Предстои ви тежка седмица, затова днес е време да подредите мислите в главата си, а защо не и да отметнете някоя и друга задача в аванс.

Скорпион

Време е да се върнете в реалността и да помислите какво трябва да направите, за да подобрите положението си - както в професионален, така и в личен план. Опитайте се да слушате разума, а не емоциите си.

Стрелец

Не е зле днес да отхвърлите малко от многото натрупала ви се работа, нищо че е неделя. В противен случай рискувате още повече да затънете в неизпълнени задължения.

Козирог

Не забравяйте, че няма неотложна работа. Следвайте тази максима и помнете, че не всичко зависи от вас и в крайна сметка не може да "огреете" навсякъде. Вместо това посветете малко време на самите себе си.

Водолей

Денят е идеален за разходка сред природата или (не)планирано пътуване. Времето също е на ваша страна, така че смело затръшнете вратата зад себе си и му се насладете изцяло.

Риби 

Починете си, както само вие си знаете - прекарайте деня по пижама, поглезете се с нещо сладко и нахранете сетивата си като посетите концерт, театър или пък изложба. Изборът звездите оставят на вашия собствен вкус.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay