Дневен хороскоп за петък, 5 октомври 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 5 октомври 2018 г.

Овен

Без значение как ви представят нещата днес, трябва да се справите с един човек, за да се получат нещата. Това важи за всичко-от романтика до бизнес сделки.

Телец

Не можете да търпите да стоите на едно място и да не правите нищо. Не се отказвайте, продължавайте да работите здраво, въпреки малките неуспехи. Не спирайте да се усмихвате.

Близнаци

Не е нужно да се оплаквате и да обвинявате съдбата. Трябва да се справите с предизвикателствата и ще е чувствате много добре, че сте преминали през някаква трудност.

Рак

Има голяма вероятност да бъдете разочаровани днес, така че не очаквайте прекалено много. Моментът е страхотен да загърбите всичко лошо и негативно и то да остане в миналото.

Лъв

Изглежда, че хората не искат да чуят това, което имате да казвате, но не трябва да спирате да говорите. Кажете какво чувствате, без значение дали някои ви слуша. Ще се почувствате по-добре. 

Дева

Днес ще имате нужда от приятел и в това няма нищо срамно. Всеки човек има нужда от подкрепа и от приятелско рамо, на което да поплаче. Вие сте късметлия, че имате такъв човек в живота си.

Везни

Днес поставяте всичко под въпрос и се съмнявате във всичко. Може би има причина да се съмнявате, така че следвайте интуицията си. Бъдете внимателни с колегите и приятелите си.

Скорпион

Всичко ще се нареди перфектно днес, чак ще помислите, че сънувате. Но трябва да повярвате, че е истина. Бъдете фокусирани и използвайте енергията си, за да запазите нещата такива, каквито са.

Стрелец

Денят е перфектен да намерите баланса в живота си и да постигнете хармония. Бъдете близо до семейството си или се отървете от нещо, което ви тормози. Подредете живота си.

Козирог

Днес всичко е във ваша полза и има някаква сила, която ви тласка напред. Не спирайте по никакъв повод. Вашата упоритост ще се изплати в далечното бъдеще, така че си заслужава.

Водолей

Днес сте в по-голяма хармония с хората от обикновено, чувствате се много добре и това ви личи. Не спирайте да излъчвате положителна енергия, ще вдъхновите много хора днес. 

Риби 

Вашата психика е изключително силна днес. Но въпреки това, все още не можете да четете мисли, така че се поинтересувайте хората около вас какво преживяват и как се чувстват.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay