Дневен хороскоп за петък, 5 септември 2014

Какъв ще бъде последният ден от работната седмица за вас?

Дневен хороскоп за петък, 5 септември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Любовта ви е изкарана на първо място днес. Трябва да се отдадете на любимите си хора. Прекарайте време със семейството и приятелите си. Денят е чудесен, за да се сближите още повече. 

Телец
Професионалните ви изяви са на върха си. Трупате похвали от шефове и колеги. Насладете се на успехите си, защото през следващите дни ви чакат много напрегнати моменти. 

Близнаци
Обичате да разпускате и да се радвате на приятната компания на хората. Днес е чудесен ден за комуникации, ще сте на върха на социалното си общуване. По-добре ще е да излезете на бар вечерта с приятели. 

Рак
Денят е много напрегнат за вас. Чакате много новини, които или ще ви зарадват, или ще ви сринат. Трябва да мислите позитивно, защото това ще ви даде необходимите сили да продължите. 

Лъв
Гордостта ви заслепява. Не прекалявайте с високомерието. Помнете, че хората са равни и трябва да се отнасяте с уважение към всички. Ако го направите, ще си спечелите необходимите съюзници. 

Дева
За вас всичко се развива по план и ще бъде успешно тези дни. Решете деловите си проблеми и се наслаждавайте на благосъстоянието си. Денят е чудесен да се развивате в желана от вас посока. 

Везни
На ръба на кантара сте и отново не можете да решите какво искате в живота си. Трябва да поемете отговорност за действията си. Това рано или късно ще ви помогне. 

Скорпион
Днес сте малко саморазрушително настроени. Не се отдавайте на първичните си пориви. Те ще ви карат да се чувствате самотни, но вие трябва да сте силни, защото това ваше настроение ще продължи само днес. Тъкмо ще си починете добре. 

Стрелец
Умът ви работи много бързо и ви кара да печелите непрекъснато съмишленици. Споделете идеите си с близките си хора, те ще ви разберат и дори може би ще ви подкрепят в начинанията ви. Рискувайте. 

Козирог
Вироглави сте, а това точно в този момент не е най-доброто решение. Трябва да се научите да отстъпвате на околните. Не се поддавайте на първичните си нужди. 

Водолей
Интелектуалното ви равнище расте с всеки изминал ден. Печелите, с каквото и да се захванете. Възползвайте се от момента, за да откриете приятели и съмишленици. 

Риби
Емоционални сте, а това ще ви подведе. Успокойте се и си починете в къщи. Денят е перфектен да презаредите енергията си, за да посрещнете уикенда в добро настроение. 

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay