Дневен хороскоп за петък, 6 февруари 2015

Краят на работната седмица скоро ще настъпи

Дневен хороскоп за петък, 6 февруари 2015

Овен
Днес се опитайте да не нараните никого. Настроението ви ще бъде променливо и има опасност да влезете в конфликт с най-близките си.

Телец
Откъдето и да го погледнете, ви върви много. Не пропилявайте възможностите, които съдбата ще ви поднесе днес, а действайте смело.

Близнаци
Винаги сте били отдадени на своята работа, но сега имате нужда от почивка. Заявете ясно своето намерени да си отдъхнете.

Рак
Колкото и да не ви се иска, днес ще трябва да се срещнете с човек от миналото. Преодолейте страховете си като застанете лице в лице с тях.

Лъв
Трудно е да вземете решение, свързано с вашата връзка. Помислете обаче кое е най-добре за вас.

Дева
Чувствате се изключително уморени от всичко в живота си. Единственият начин да преодолеете този етап е да се отправите на почивка възможно най-скоро!

Везни
Искате всичко, и то веднага! Понякога в живота обаче нещата не се случват по този начин. Днес ще разберете, че има нещо по-важно в живота от амбициите.

Скорпион
Прекалено много внимание отделяте на детайлите и изпускате цялостната картина. Опитайте се да погледнете ситуацията отстрани.

Стрелец
Напълно възможно е тъкмо днес да получите неочаквано плащане. Това ще оправи настроението ви за целия ден.

Козирог
Каква цена сте готови да платите, за да спасите връзката си? Помислете добре над този въпрос днес, защото много скоро ще трябва да вземете важно решение.

Водолей
Звездите днес подкрепят вашата склонност да взимате прибързани решения. Възползвайте се от тази възможност и поемете по нов път.

Риби
Не намирате смисъл в повечето си занимания, но това е нормално. Всеки човек понякога губи мотивация. Днес обаче ще се случи нещо, което ще ви върне желанието за живот.

9 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay