Дневен хороскоп за понеделник, 14 юли 2014

Какво ще бъде началото на седмицата за вас?

Дневен хороскоп за понеделник, 14 юли 2014

Вижте какво ви вещаят звездите, ако сте зодия... 

Овен
Вие сте на добро място, от което можете да видите всичко много по-добре. Сега е чудесно време да се напаснете на мястото си и да се установите. Така ще си намерите нов дом. 

Телец 
Сега не е времето за странности, затова се придържайте към програмата, доколкото можете. Това може да означава, че ще се наложи да обидите някого, защото не му обръщате внимание.

Близнаци 
Пътуванията ще ви се отразят много добре днес. Трябва да се разкарате от собствения си град за момент. Още може да правите планове, и то доста добри, защото енергията ви е силна. Може да излезе нещо чудесно от това. 

Рак 
Ако се опитате да решите проблемите си, използвайте разума вместо емоциите си. В противен случай ще бъдете глухи и слепи за възможните изходи от ситуацията. Не сте много ефективни в работата си днес.  

Лъв 
Имате много проблеми с някого, на когото много държите. Но сега е моментът да го пуснете да си тръгне, въпреки че го обичате. Ще ви боли много дълго време, но бъдете смели - ще отмине. 

Дева
Най-добрият ден да се справите с проблемите около себе си. Трябва да приемате нещата, които се случват, с ясно съзнание и широка усмивка. 

Везни 
Креативната ви страна е много силна днес, затова се възползвайте максимално. Огледайте се за интелигентно решение на старите проблеми. Вижте дали може да оправите нещата в личния си живот. 

Скорпион
Чувствате се отпаднали, затова се съсредоточете върху проблемите в живота си. Утрешният няма да е много по-различен от днешния ден, затова се успокойте малко. 

Стрелец 
Креативна вълна ви е обзела. Вижте дали може да отидете някъде. Социалната енергия, която притежавате, е много добра. 

Козирог 
Плановете ви ще трябва да претърпят промени, които не зависят от вас. Вместо да се сърдите, се опитайте да оцените новата ситуация.

Водолей
Имате амбициозна страна и днес правите така, че хората да ви чуват. Възможностите са ясни, трябва само да се отправите смело към бъдещето, което ви очаква. 

Риби
Ще бъдете заслепени от егото си и това ще нарани ваш близък човек. Не се колебайте да му искате прошка. Към края на деня останете за малко насаме със себе си.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 14.07.2014|17:20
Зодията май е вярна за днес :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay