Дневен хороскоп за понеделник, 15 януари 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 15 януари 2018 г.

Можете да следите своя дневен хорскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Способността ви да преодолявате културните граници и да се наслаждавате на начини на живот от цял свят се засилва точно сега, така че помислете за проучване! Трябва да намерите нещо, което очарователно съвсем скоро. 

Телец

Вашата замислена страна се появява днес и може би ще успеете да проследите някои мисловни пътища, които са били твърде трудни за вас дори преди няколко дни. Вярвайте във вашите умствени възможности!

Близнаци

Вие се гордеете с гъвкавостта на вашето мислене, но дори и вие имате вашите граници. Днес виждате, че удряте интелектуалните спирачки, но трябва малко да се успокоите и да видите къде води този нов път.

Рак

Вие и вашите колеги или членове на семейството трябва да се разбирате добре - стига всеки да тегли теглото си. Ако нещата се окажат несправедливи, се погрижете за бизнеса, преди да уредите сметки.

Лъв

Вашата щедрост - вече доста голяма - днес се увеличава доста. Това не означава, че ще дадете всичко, което имате, но означава, че печелите сериозна карма и добра воля.

Дева

Нека днешната енергия да ви отведе там, където искате - добре е да отпускате контрола от време на време! Ако някой близък до вас се нуждае от услуга, потърсете го, без да задавате каквито и да било въпроси.

Везни

Отдръпнете се от социалните чатове и вижте дали можете да проследите големите загадки на живота - или поне един мъчен въпрос. Дори и да не разрешите нищо, е добре да опитате.

Скорпион

Когато нещо е прекалено хубаво, за да е истина, вие знаете, че сте се оттеглили и сте спрели да взаимодействате с онези, които все още вярват в него. Днес носи нещо или някой, в когото нямате вяра, затова си тръгнете.

Стрелец

Вашите отношения с приятел стават още по-силни днес, благодарение на късмет, който ви позволява да спасите деня за тях. Може би искате да натиснете късмета си по-далеч и да видите какво може да дойде след това!

Козирог

Днес се движите по течението, така че без значение какво правите, можете да направите повече от това, отколкото осъзнавате. 

Водолей

Нов приятел или колега отваря очите ви към някакъв проблем, който излиза на повърхността за известно време. Трябва да обърнете специално внимание на начина, по който се справят с него, тъй като можете да научите много.

Риби 

Прекалено лесно е да обидите хората днес, но и не можете да си затворите устата. Уверете се, че мислите за всяко изказване преди да го оставите да лети - животът става по-лесен, когато го направите!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay