Дневен хороскоп за понеделник, 28 юли 2014

Какво ще бъде началото на седмицата за вас?

Дневен хороскоп за понеделник, 28 юли 2014

Всеки ден Jenite.bg публикуваме дневния хороскоп на всяка от зодиите. Прочетете какъв е вашият за днес, ако сте зодия... 

Овен
Голямо приключение ви предстои и за вас ще бъде много важно дали ще се справите с него. Трябва да направите стъпка напред. Може да откриете, че някой ваш близък ви е мамил, но не се притеснявайте. Истината ще излезе наяве за всички.  

Телец
Близък приятел или колега предлага да се съюзите, за да постигнете успехи в заниманията си. Личната ви енергия е много добра, но ако я съчетаете с чуждата, просто няма да има кой да ви спре.

Близнаци
Някой се взема малко на сериозно днес и това ви дразни. Само говорете внимателно и мислете какво казвате.

Рак
Не се притеснявайте за нещата - стават все по-добре. Заслужавате да се насладите на успехите си. Животът ви скоро ще отговаря на мечтите ви, затова бъдете спокойни и уверени в приятните мигове, които ви предстоят.

Лъв
Имате голямо сърце за всякакви грижи, които околните имат. Скоро ще се сблъскате с нова порция трудности, но и вие трябва да знаете кое е най-доброто. Ще използвате енергията си да разрешавате всякакви проблеми. 

Дева
Личният ви живот е пълен кошмар. Опитайте се да се погрижите на първо място за себе си и своите чувства.

Везни
Изследвайте своята креативна страна днес. Нещата определено започват да се подобряват за вас. Трябва да държите всичките си опции отворени. 

Скорпион
Това не е добро време за вас да очаквате привилегировано отношение към вас от шефовете. Поискайте повече, отколкото можете да свършите. Ако трябва, излъжете, за да постигнете успехи.  

Стрелец
Дали не сте готови да платите твърде висока цена, за да постигнете кариерни успехи? Спомнете си, че не само парите са важни на този свят. Емоционалният ви свят е в криза.

Козирог
Много хора ви създават проблеми днес. Отбягвайте ги и си вършете работата. Така ще успеете да се справите с всичко. Чакат ви добри новини.  

Водолей
Определени промени идват към вас и това не е само временно. Заобиколени сте от хора и това ви радва. Още имате много работа за вършене, затова се фокусирайте.

Риби
Нещата около вас стават все по-трудни от обикновено. Трябва да намерите сили да преглътнете егото си в името на успеха във връзката си. Ще се справите ли?

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay