Дневен хороскоп за понеделник, 30 март 2015

Първият работен ден от седмицата ще бъде особено ненатоварен

Дневен хороскоп за понеделник, 30 март 2015

Можете да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Гладни сте за нови преживявания. Напоследък животът ви е толкова еднообразен, че имате чувството, че нищо различно не може да ви се случи. Не разчитайте на късмета - още днес вземете нещата в свои ръце.

Телец
Денят е особено благоприятен за сключване на договори, сделки и финансови споразумения. Времето за подобни инициативи невинаги е подходящо. Възползвайте се!

Близнаци
В рамките на деня ще ви вбеси арогантността и безочието на ваш колега. Отношението му пречи на работата ви и ви е трудно да стоите безучастни. Не падайте на неговото ниво и решете проблема с тактичност и проява на уважение.

Рак
Вие сте доминиращият елемент във връзката ви. Каквото и да решите, винаги се приема от партньора ви, дори той да не е съгласен с вашето мнение. А тази ситуация ви изнервя - все пак една връзка се състои от двама души. Поговорете с него.

Лъв
Плаши ви вероятността от неуспех, а подобен страх ви дърпа назад. Днес ще ви бъде предоставена възможност да разкриете потенциала си. Няма да я пропилеете единствено ако се престрашите да направите смелата първа крачка към новото си "Аз”.

Дева
Изградили сте си навици, които ви е трудно да изоставите. Става ясно, че по-голямата част от тях не са никак полезни. Малко по малко се опитвайте да се отървете от тях - за ваше добро е.

Везни
Илюзията, която сами поддържате пред себе си, е на път да бъде развенчана. Сляпо вярвате в нещо, което пред очите ви ще се разбие на пух и прах. Бъдете силни и не си позволявайте да рухнете.

Скорпион
Понеделникът за вас се оказва особено приятен. Нито в работата сте прекалено натоварени, нито вкъщи ви чакат задължения, които не търпят отлагане. Насладете се - подобни лежерни понеделници са истинска рядкост.

Стрелец
Приятелите ви ще внесат щастие и радост в деня ви. Настроението ви е мрачно и само те са способни да ви накарат да се почувствате по-добре. Позволете им да го направят - наистина ги е грижа за вас.

Козирог
Огорчението от постъпка на близък човек започва да преминава. Днес е напълно възможно той съвсем изненадващо да поднесе своите извинения. Не бъдете инатливи и ги приемете.

Водолей
През деня ще научите неизбежната истина, че каквото причинявате на хората около себе си, се връща с двойна сила върху вас. Болката, която сте причинили в миналото, няма да остане ненаказана.

Риби
Доволни сте от положението, в което се намирате в момента. Животът ви е подреден и сякаш нищо не може да разклати перфектно устроения ви свят. Днешният ден го доказва.

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay