Дневен хороскоп за понеделник, 6 октомври 2014

Понеделник е! Какво ще ви случи в рамките на деня?

Дневен хороскоп за понеделник, 6 октомври 2014

Ако искате да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! Сега вижте какво ще ви се случи днес.

Овен
Денят е подходящ за дейности, които изискват физически усилия. Това е един идеален начин да проверите дали сте във форма, или е необходимо да предприемете необходимите стъпки, за да си я върнете. Занимавайте се с неща, които ви носят удоволствие, и така ще подобрите и настроението си по най-лесния начин.

Телец
Абсурдно е желанието ви всички около вас да се съгласяват с идеите и мнението ви. Всеки човек е различен и няма как цяло едно общество да разсъждава по еднакъв начин. Не натрапвайте разбиранията си на другите - всеки има право сам да изгради приоритетите си.

Близнаци
Имате нужда от време, което да прекарате с най-близките си хора. Осигурете си го и се уверете, че семейството ви получава необходимото внимание. Не се отчуждавайте нито от тях, нито от приятелите си. Подкрепата им ви е необходима.

Рак
Първият ден от работната седмица протича монотнно и някак насън. Не сте достатъчно концентрирани, за да се съсредоточите върху задачите, които трябва да изпълните. В резултат на това много от тях остават за следващите дни.

Лъв
Днес ще се сблъскате с изпитание, което ще тества волята ви. Ако сте наясно със себе си и с онова, което искате, няма да имате проблеми. В случай че имате съмнения в тази посока, ще изпитате известни затруднения, докато откриете отговорите на всички въпроси, които се блъскат в главата ви.

Дева
Напоследък поведението ви спрямо околните е доста егоистично. Невинаги е добра идея да поставяте себе си на първо място и да не го отстъпвате в никакъв случай. Понякога нуждите на другите хора трябва да бъдат оценени по-високо от вашите собствени. 

Везни
Иска ви се да направите нещо непривично за вас. Не се колебайте и действайте! Всеки човек трябва поне веднъж в живота си да се вслуша във вътрешния си глас, независимо от това, което му казва разумът. Това време за вас е точно сега.

Скорпион
Чувствата ви са на кръстопът и не знаете по кой път да поемете. Един ден мислите, че знаете как трябва да постъпите, за да се измъкнете от сложната ситуация, в която се намирате, а на следващия вече клоните в друга посока. Когато емоциите ви са в повече, най-добре послушайте разума си!

Стрелец
Открийте кое е нещото, което ви прави щастливи, и си отделете време, за да го правите поне веднъж седмично. Напълно възможно е все още да не сте открили своето хоби, а ако вече имате такова - нищо не пречи да се сдобиете с още едно.

Козирог
Опитайте се в рамките на днешния ден да бъдете мили и дружелюбни към околните. Дори и някой съвсем очевидно да се опита да ви провокира, не трябва да му обръщате внимание. По-добре да пренебрегнете всякакви опити за смущение в личното ви пространство.

Водолей
Всичко на работното ви място върви по план и изгледите са и занапред да бъде така. Радвайте се на това положение и го използвайте, за да наваксате всичко, което се е случило в семейното гнездо, и което сте пропуснали.

Риби
Днешният понеделник ви засипва с усмивки и щастливи събития. Дребни случки в ежедневието ще ви накарат да се чувствате радостни и ще успокоят опънатите ви нерви. Насладете се на деня, без да се тревожите за бъдещето.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay