Дневен хороскоп за сряда, 14 март 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 14 март 2018 г.

Овен

Днес ще имате много нови и гениални идеи, така че не ги пренебрегвайте, а работете по тях. Може да сте измислили нещо велико, не го оставяйте. Днес сте заредени с много положителна енергия, което ще ви бъде от полза при осъществяването на идеите.

Телец

Вашата работа е да запазите и защитите статуквото днес, а то определено е под нападение. Някои промени са страхотни, но можете да видите, че сега не е времето нещата да са нестабилни. Нека хората знаят, че трябва да чакат.

Близнаци

Вашата голяма социална енергия ви принуждава да пътувате - или поне да мислите за пътуване - днес. Ако можете да тръгнете веднага, ще имате чудесно пътуване, но ако не, най-малкото трябва да намерите добри сделки.

Рак

Хората не отговарят на емоционалните призиви днес, така че може да се почувствате така, сякаш се биете с една ръка, завързана зад гърба ви. Ако използвате мозъка си, може да имате сериозни победи днес!

Лъв

Днес трябва да се освободите от много неща. В повечето случаи ще трябва да пуснете точно нещата, които ви карат да се чувствате най-комфортно. Не бъдете сантиментални, а правете нещата, които ще ви карат да вървите напред.

Дева

Трябва да изпробвате нови неща днес, дори ако вашите практики са ви удобни - всъщност, особено ако са! Опитайте се да се придвижите напред и да накарате хората си да видят как трябва да се действа. 

Везни

Днес сте изключително креативни и трябва да покажете това на хората около вас и на целия свят. Не се притеснявайте да кажете идеите си, защото те са наистина уникални. Днес сте артистично настроени, възползвайте се. 

Скорпион

Днес се нуждаете от радикална промяна, така че не се замисляйте дали да я направите. Ще ви се отрази много добре. Ще се чувствате сякаш сте отворили нова страница в живота си и ще бъдете много положително настроени. 

Стрелец

Днешният ден се задвижда от творчество и от изкуство, така че се възползвайте и дайте и своя принос. Разнообразете работния ден, опитайте някаква артистична дейност или поне се срещнете с такива хора. 

Козирог

Днешните ви планове ще бъдат променени от някои неочаквани събития, но все пак трябва да се придържате към тях до известна степен. Помолете хората да ви помогнат, ако имате нужда, няма нищо лошо в това. 

Водолей

Вашата амбициозна страна е в сила днес. Трябва да се справите и да се разберете с колегите си по начин, който ще им покаже, че ги цените. Но въпреки това поставете изискванията си ясно, така че да няма някой, който не е разбрал. 

Риби 

Днес вашата мъдрост ще бъде много по-ценена от обикновено, затова се уверете, че я споделяте с правилните хора. Денят е подходящ да кажете някои истини, които трябва да бъдат казани. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay