Дневен хороскоп за сряда, 20 август 2014

Средата на седмицата носи усмивки на едни и грижи на други...

Дневен хороскоп за сряда, 20 август 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега проверете какво ви очаква днес, ако сте...

Овен
Отдайте се на заслужена почивка в компанията на любим човек. Ако имате възможност, вземете си отпуск и разнообразете ежедневието си с пътуване сред природата. Изборът на дестинация звездите оставят на вашите лични предпочитания.

Телец
Не се ядосвайте на другите около вас за всичко, а вместо това потърсете вината първо в себе си. Помнете, че никой не ви е длъжен за нищо, затова спрете да изисквате и бъдете по-търпеливи и толерантни към околните, за да запазите и своето собствено спокойствие.

Близнаци
Едва сряда е, а вече ви се струва, че е изминала цяла вечност от началото на седмицата. Причината е, че през изминалите два дни сте под постоянен стрес, свързан с продуктивността ви на работното място. Не унивайте, усилията ви ще бъдат оценени и добре възнаградени.

Рак
Имате усещането, че сякаш сте "зациклили” на едно място. За да излезете от тази своеобразна летаргия обаче трябва сами да се погрижите да разнообразите живота си. Направете първата стъпка към това като излезете с приятели и се обградите с приятни емоции.

Лъв
Напоследък не сте в най-добрата си форма, що се отнася до работната сфера. Това обаче няма да остане незабелязано от колегите и ръководителите ви. Затова поработете над концентрацията и мотивацията си.

Дева
Днес определено сте във вихъра си - както в работата, така и в личния си живот. Звездите са на ваша страна и ви помагат да се справяте успешно със всяко начинание. Края на деня прекарайте в тиха и спокойна обстановка, заедно с любим човек.

Везни
Дайте си почивка, защото прекалено много товарите съзнанието си със задачи от всякакво естество. Факт, който в дългосрочен план вреди както на психическото, така и на физическото ви здраве.

Скорпион
Време е да се стегнете и да поемете юздите в свои ръце. Спрете да се самосъжалявате и оправдавате и започнете да работите здраво, за да постигнете целите си - те съвсем не са толкова далече, колкото ви се струва.

Стрелец
Днес е ден за подреждане - на дома, на приоритетите, на мислите. Изчистете плановете си за близкото бъдеще, за да си създадете сигурността, която напоследък ви липсва.

Козирог
Продължавате да кипите от творчески потенциал, а бистротата на ума ви впечатлява всички наоколо. Възползвайте се от това, че сте на гребена на вълната, за да блеснете както на служебния, така и на личния фронт.

Водолей
Време е да се поглезите малко. Планирайте пътуване за края на седмицата, отделете внимание на близки хора, за срещи с които отдавна не сте имали време.

Риби
Чувствате се превъзходно и имате усещането, че буквално летите. Звездите са на ваша страна и ви обещават пореден слънчев ден, изпълнен с положителни емоции и чувства. За да му се насладите максимално, включете в него и любим човек.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay