Дневен хороскоп за сряда, 25 юни 2014

Какво ли са ви приготвили звездите?

Дневен хороскоп за сряда, 25 юни 2014

Ако искате всеки ден да следите хороскопа си, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега е време да разберете какво ви очаква днес.

Овен
Вашата забавна енергия често преминава през флиртуване. Ако не сте във връзка, отдайте се на импулсите си и можете да срещнете любовта си.  

Телец
Нищо не е тихо през този ден. Уверете се, че вие предизвиквате безпорядъка около вас, защото това е шанс да блеснете в очите на шефовете си. 

Близнаци
Енергията, която използвате да флиртувате с хората, ще ви помогне да направите истински фурор в офиса и сигурно ще има много забавление днес. Радвайте се!

Рак
Ще имате много дълък списък със задачи днес. Това ще ви накара да се захванете за работа, но се уверете, че ще свършите всичко. Нещата ще се нормализират другата седмица.

Лъв
Нерешителността ви е един от основните проблеми. До няколко дни ще знаете какво искате наистина. Ако някой ви притиска прекалено много, го поставете на мястото му.  

Дева
Комуникацията е много важна за вас днес. Внимавайте какво казвате и какво говорите пред хората. Думите ви могат да наранят близките ви - внимавайте.  

Везни
По средата на ново начинание сте. Чака ви нещо вълнуващо през следващите няколко месеца. Уверете се, че имате достатъчно енергия за вас и за света.  

Скорпион
Мъничко затруднение е на път да се превърне в нещо много по-голямо днес. Направете каквото трябва, за да задържите силите си. Няма да ви отнеме много, за да се изкачите на върха.   

Стрелец
Не можете да повярвате на нещата, които стават, колкото и лоши да са. Не се отчайвате, поне нещо се раздвижва. 

Козирог
Добър ден е да ограничите бюджета, дори да се наложи да спазвате диета, за да стане това. Недейте да се придържате към старото, по-добре се модернизирате. 

Водолей
Открийте нови начини да кажете, каквото искате. Забавлявайте се с хората около вас. Уверете се, че всичко върви по план. 

Риби
Всичко е нестабилно днес, но това не ви притеснява. Не трябва да се отчайвате, ако не успеете да установите мир по време на промяната.

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 25.06.2014|12:04
Напоследък не ми харесва хороскопа ми
2
Не е посочен 25.06.2014|11:47
Интересен хороскоп :)
1
Не е посочен 25.06.2014|11:26
Щом трябва да внимавам, значи ще внимавам .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay