Дневен хороскоп за сряда, 27 август 2014

Какво да очаквате от третия работен ден от седмицата?

Дневен хороскоп за сряда, 27 август 2014

Ако искате да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Има голяма вероятност днес да ви се случи нещо неприятно, но то ще окаже влияние на бъдещите ви планове, само ако вие позволите. Бъдете силни и ще преминете през това изпитание повече от успешно!

Телец
Настроени сте на романтична вълна и това ще зарадва половинката ви. Изненадайте близък или приятел, като му подарите нещо, което знаете, че много иска да притежава. Или просто отделете време на любимите си хора. Те ще го оценят.

Близнаци
Чувствате, че в живота ви липсва нещо, което да го направи наистина страхотен. Открийте какво е то и положете необходимите усилия, за да го спечелите. Рискът си заслужава!

Рак
Не оставяйте тъгата да ви надвие. Напоследък не сте в най-добро настроение и затова определено си има причина. Трябва обаче да осъзнаете, че светът не се върти около едно единствено събитие или човек. Погрижете се на първо място за себе си.

Лъв
Затрупани сте с работа от сутринта до вечерта. Положете нужните усилия и успешно свършените задачи няма да останат незабелязани.

Дева
Почивката за вас приключи и е крайно време да се заемете със задълженията си на работното място. Превключването на режим "работа" не е никак лесно, но в случая е неизбежно. Постарайте се повече.

Везни
Установили сте пълен синхрон със себе си и света около вас. Единственото, което ви остава, е да му се наслаждавате! Денят е чудесен за срещи с приятели и щури преживявания.

Скорпион
През целия ден сте начумерени и груби с хората около вас. Не бъдете егоисти - това, че вашият ден не е добър, не означава, че околните трябва да плащат за това.

Стрелец
Време е за почивка! Прочетете хубава книга, послушайте любима музика. Изобщо - занимавайте се с дейности, които не ви натоварват, а ви отпускат и ви помагат да се освободите от натрупаното в работата напрежение.

Козирог
Предстои ви пътуване, което ще се чудите дали да предприемете. Всички шансове са на ваша страна - няма защо да се отказвате!

Водолей
Желанието ви във всяко нещо да сте на първо място няма да ви помогне в личните отношения. В една връзка е нужно да се правят компромиси. Не оставяйте тази задача единствено на половинката си.

Риби
Денят е чудесен за спорт и свежи емоции сред природата. Физическата активност ще ви ободри и ще върне доброто ви настроение. Затова не прекарвайте деня вкъщи.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay