Дневен хороскоп за сряда, 28 март 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 28 март 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ще се появи нов човек в живота ви, който ще ви накара да се замислите за голяма промяна в живота ви. Дори и този човек да не се окаже толкова важен, поне ще разберете, че сте отворени за промени.

Телец

Днес ще бъде един изпълнен с емоции ден, но не позволявайте емоциите да замъгляват преценката ви. Може да се наложи да помолите приятел за услуга днес.

Близнаци

Днес хората ще ви казват "не" доста често, дори ще се стигне до спорове и разправии. Отстоявайте позицията си и поне един от тях ще размисли и ще бъде на ваша страна.

Рак

Не се отчайвайте! Не губете вярата си. Ако спрете да се борите с несправедливостите, никога няма да получите това, което ви се полага и което желаете.

Лъв

Накарайте половинката ви да се усмихне. Енергията ви е подходяща за романтични изненади и мили жестове. Възползвайте се от романтичното си настроение максимално.

Дева

Нямате представа какво се случва в отношенията ви с хората. Споделете това, че сте объркани, защото е ясно, че не можете да премълчите чувствата си, а и така ще избегнете спорове.  

Везни

Имате сериозни надежди за бъдещето и днес е един страхотен ден, в който да започнете да осъществявате мечтите си. Можете да включите и близките си в пътя към целта.

Скорпион

Изненадайте приятелите си като им споделите какви идеи имате. Обяснете им всичко подробно, правилните хора ще бъдат впечатлени.

Стрелец

Не сте особено загрижени за репутацията си днес. Денят е подходящ да направите нещо, което искате отдавна, но не го правите, за да не разваляте репутацията си.

Козирог

Животът е доста сладък за вас днес. Радвайте се на дни като днешния и поемете възможно най-много положителна енергия. Късметът ще е на ваша страна днес.

Водолей

Сега е вашият шанс да опитате нещо ново и да докажете, че всичко е възможно. Време е да раздвижите нещата днес, вие сте добри в това и ще се забавлявате.

Риби 

Защо всички бързат? Не се притеснявайте за това, не е нужно и вие да бързате заедно с тях. Достатъчно добре се справяте, за да успеете да ги настигнете.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay