Дневен хороскоп за сряда, 31 август 2016г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 31 август 2016г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Вашето здраве ви е в ума днес и може би има защо. Добрата новина е, че днес е подходящ ден да направите нещо положително за здравето си.

Телец

Днес отношението ви към някого или към някое място или вещ ще се промени. Наслаждавайте се на прекараното време с този човек и направете връзката си по-силна.

Близнаци

Днес сте много по-внимателни от обикновено. Така че обърнете внимание и премислете пак всички важни неща, с които сте се захванали.

Рак

Днес мислите трезво и разумно. Денят е подходящ за планиране на бъдещето в дългосрочен план. Едва ли можете да предвидите всяка пречка по пътя, но се справяте добре.

Лъв

Бюджетът и разходите ви се нуждаят от промяна. Може да не е най-забавното нещо, което може да правите, но днес се справяте добре с финансовите въпроси.

Дева

Имате чувството, че животът ви има смисъл отново. Положителната енергия във вас се повишава и имате чувството, че разбирате живота все повече.

Везни

Имате усещането, че нещо лошо ще се случи, но не го приемайте прекалено сериозно. Просто помолете някой роднина или приятел да поеме бизнеса ви за известно време.

Скорпион

Обръщате внимание на детайлите и това ще направи деня ви много по-интересен и продуктивен. Може да подредите дома или бюрото си по различен начин.

Стрелец

Колкото повече се опълчвате на по- висшестоящи от вас, толкова по-вероятно нещата да не са във ваша полза. Запазете спокойствие, ще дойде денят за отмъщения.

Козирог

Помогнете на приятели или колеги днес. Изключително продуктивни сте през този ден и ще получите възнаграждение.

Водолей

Предприемете действие днес, без значение какво мислите и дали ви е страх. Няма да сгрешите, по-късно ще разберете, че сте постъпили правилно.

Риби

Вие и семейството ви се чувствате доста добре днес. Наслаждавайте се на спокойствието и мира. Заредете се с положителна енергия занапред.  

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay