Дневен хороскоп за сряда, 5 ноември 2014

Какво е подготвил за вашия зодиакален знак "малкият петък"

Дневен хороскоп за сряда, 5 ноември 2014

За да следите дневния си хороскоп, станете част от Jenite във Facebook!

Овен
Днес сякаш всичко тръгва наопаки. Ядосани от недобрия развой на деня, започвате усилено да търсите и вменявате вина у околните. Истината обаче е, че трябва да започнете от самите себе си.

Телец
Ваш близък има нужда от помощта ви. Отнесете се сериозно към проблема, колкото и незначителен да ви се струва и подходете с нужните разбиране и внимание.

Близнаци
Днес е ден за радикални решения и промени. Помислете дали всички хора от обкръжението ви реално заслужават вниманието и разбирането, с които ги обграждате и обърнете гръб на тези, които само взимат, без да ви дават каквото и да е.

Рак
Напоследък сякаш ви се насъбра доста. Днес обаче звездите са на ваша страна и ви носят поводи за усмивки. Възползвайте се от ситуацията и дайте малко почивка на силите си. Вечерта прекарайте в компанията на любим човек и чаша вино в ръка.

Лъв
Колкото и да не ви се иска, работните задачи сякаш нямат край и валят над вас една връз друга. Ако обаче сте съвестни в изпълнението им, звездите обещават щастлив развой на ситуацията.

Дева
Дори и да не ви се вярва, в последно време толкова сте се вглъбили в самите себе си, че поведението ви започва да дразни околните и най-вече близките ви. Затова днес е денят да ги дарите с внимание и усмивка.

Везни
Днес нещата се случват тъкмо така, както ви се иска. Възползвайте се от благоразположението на звездите и извлечете максимума от късмета си.

Скорпион
Имате усещането, че всичко и всички са настроени срещу вас. Ако обаче погледнете по-далеч от носа си, ще откриете, че сами сте се поставили в тази неприятна позиция. 

Стрелец
Спрете поне за миг да се съобразявате с всички останали и обърнете внимание на самите себе си. Определено имате нужда да се поглезите и да прекарате малко време, отделено изцяло на вас самите.

Козирог
Преследва ви усещането, че нещо все не е така, както трябва да бъде. Вместо обаче да се поддавате на тревогата, седнете спокойно и помислете къде всъщност се крие проблемът. Решението е по-лесно, отколкото предполагате.

Водолей
На работния фронт всичко днес ви се случва с лекота. Не същото обаче може да се каже за личните ви отношения, където трябва да се постараете, за да спечелите благоразположението на най-близките, които започват да се изнервят от постоянната ви вглъбеност в служебните задължения.

Риби
Днес определено не се чувствате в добра работна кондиция. Затова ако имате възможност, отменете всички важни служебни задачи. Вечерта посветете на отдавна пренебрегвани близки приятели.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay