Дневен хороскоп за събота, 09 декември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 09 декември 2017 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Знаете, че човек осъзнава какво има, едва когато го загуби, но въпреки това отново се озовавате в тази ситуация. Докато не си дадете сметка колко грешно е това, ще губите не едно важно нещо в живота си.

Телец

Вярвате, че всеки един човек има по-добър живот от вашия, но това изобщо не е така. От време на време изпадате в състояния на депресия, които влияят на представата ви за света. Променете гледната си точка, защото в момента е твърде негативна.

Близнаци

Знаете, че ще причините болка на човека до себе си, но няма друг начин да кажете онова, което имате да казвате. Не сте виновни, че вече не се чувствате по същия начин, както в началото на връзката. Запомнете, че с раздялата помагате и на половинката си да открие себе си.

Рак

Ако нещо не може да бъде гарантирано, вие просто преставате да разчитате на него. Никога не се осланяте на празни приказки, а искате реални и логични стъпки. Заради това ще се провали бизнес сделка, която уговаряте от месеци.

Лъв

Денят ще бъде доста сив и скучен. Приятелите ви сякаш се изпаряват и вие не можете да решите с какво да уплътните деня си. Заемете се с творческа или научна дейност - така ще оползотворите най-пълноценно времето си.

Дева

Хрумва ви гениална, според вас, идея, която не среща одобрение в семейната среда. Близките ви ви смятат за много наивни, щом вярвате в нещо толкова недостижимо. Ако сте сигурни, че целта си заслужава, продължавайте да се борите въпреки неодобрението.

Везни

Денят няма да бъде особено продуктивен. Единственото, с което искате да се занимавате, е… почивка. Дотолкова ще се унесете в това любимо занимание, че неусетно ще разберете, че вече е краят на един ден, който няма да запомните с нищо.

Скорпион

Не си играйте с чувствата на околните, защото хората могат да бъдат много по-раними, отколкото предполагате. Нямате идея колко силен удар могат да нанасят думите, които изричате. Затова не се опитвайте да разберете!

Стрелец

Спокойствието през днешния ден ще ви припомни колко важно е да намирате хармонията между личния и професионалния си живот. Опитайте се да не го забравяте, защото то ви е необходимо за отличното ви настроение.

Козирог

Думите "Обичам те” са красиви само когато са изречени с чувство. Няма смисъл да се опитвате да заблудите другите и себе си, че наистина усещатате със сърцето си любовта, за която говорите. Потърсете я на друго място.

Водолей

Доверете се на инстинкта си, защото днес ще изпаднете в ситуация, в която няма да знаете как да процедирате. Ще ви се наложи да се осланяте на късмета, затова стискайте палци всичко да приключи добре.

Риби

Толкова сте ентусиазирани около работен проект, който предстои да започнете съвсем скоро, че решавате да направите план на работните задачи още от днес. Това е похвално, но не си позволявайте да затънете в работа по свое желание, когато близките ви имат нужда от вас.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay