Дневен хороскоп за събота, 1 ноември 2014

Днес денят ще е спокоен и приятен за всички

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен

Денят е идеален за почивка и приятни разговори. Почетете книга, послушайте музика, не се ядосвайте за нищо и се радвайте на живота!

Телец
Позитивното мислене най-сетне ще ви завладее. От песимиста у вас няма да остане и следа, всичко изведнъж ще започне да ви се струва прекрасно! Споделете тези мигове на щастие с най-близките си, защото те определено го заслужават.

Близнаци
Няма как да си затворите очите пред очевидното - днес е ден за мързел! Излежавайте се до обед и се насладете на дошания уют. Вечерта може да посетите някое от любимите си заведения, защото ще ви се отрази доста добре да се озовете сред хора.

Рак
Иска ви се да пътувате и още не е късно да сглобите план. В последния момент се създава план, който води със себе си незабравими емоции. Разнообразете ежедневието си и излезте от рутината тъкмо днес!

Лъв
Изключително неприятно ви е, че днес се налага да се срещнете с приятели. Уговорката е направена отдавна, няма как. Добрата новина е следната - ще си изкарате неочаквано добре!

Дева
Някак си усещате, че връзката ви има нужда от разнообразие. Ако днес организирате изненадващ еротичен маратон, няма да сгрешите! Дори да не ви е до интимни ласки, просто прекарайте времето си с партньора си.

Везни
Днес трябва да се отправите на разходка или дори по-сериозен преход сред природата. Това ще се отрази чудесно на нервната ви система, която напоследък е доста претоварена. Дайте си почивка, това е най-важно в момента.

Скорпион
Бъдете по-търпеливи към околните. Тъкмо днес те не заслужават да им се сърдите, по-скоро имат нужда от вашата подкрепа. Денят е чудесен за изглаждане на отношения и установяване на нови приятелства.

Стрелец
Страхотни новини ще ви застигнат днес! Усмивката няма да слезе от лицето ви през целия ден. Дори ще зарази с добро настроение околните, за което те ще ви бъдат безкрайно благодарни.

Козирог
Днес не трябва да правите нищо, което не ви е приятно. Включително и да комуникирате с дразнители. Стойте настрана от конфликти и инвестирайте времето си в нещо приятно!

Водолей
Смятате, че никой не ви желае доброто, но не е точно така. Просто се опитайте да помислите дали така наречените ви приятели не са лицемерни спрямо вас. Някой, който и не подозирате, ще ви донесе щастие.

Риби
Днес и самочувствието ви, и настроението ви ще са идеални! Имате енергия да покорите света. Най-добре е да я инвестирате в приятни занимания и комуникация с любими хора. Дори да си останете вкъщи, ще имате достатъчно хубави мигове със семейството си!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay