Дневен хороскоп за събота, 12 май 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 12 май 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Трябва да оставите естествената си упоритост да ви движи днес. Вие, както и хората около вас, се нуждаете от тласък. Разбира се, първо обърнете внимание на себе си, защото така или иначе никой няма да ви благодари.

Телец

Трябва да откриете нови неща и нови места, препоръчително далеч от дома ви. Имате невероятна енергия, която е подходяща точно за това. Влагайте емоции и внимание във всичко, така ще имате невероятни спомени.

Близнаци

Вие сте настроени към културни въпроси днес. Направете нещо, свързано с култура. Отидете на театър, музей, изложба или някакво представление. Така ще се почувствате наистина удовлетворени.

Рак

Трябва да устоите на изкушението да отскачате от идея на идея и от човек на човек. Трябва да изберете едно нещо и да му отделите цялото си внимание. Може да се отегчите, но така ще бъде по-добре.

Лъв

Включете онзи чар, с който сте известни и се уверете, че хората отсреща ви слушат. Днешният ден е много подходящ да направите добро впечатление, не изпускайте шанса си. Ще ви се изплати в дългосрочен план.

Дева

Не се притеснявайте, ако главният ви съперник прояви невероятна сила днес. Можете да го използвате срещу него, стига да сте достатъчно силни и умни. Понякога, когато мислите, че губите, всъщност печелите.

Везни

Днес забавяте малко темпото и точно така трябва да бъде. Ако се движите с максимална скорост през цялото време в един момент ще се изморите и ще провалите всичко. По-добре всичко да се случва бавно, но сигурно.

Скорпион

Нямате нищо против малко илюзии и разсейване. Стига всичко да е за добра кауза. Днешният ден е точно такъв. Може дори да допринесете за споделена илюзия, ако смятате, че е достатъчно важно.

Стрелец

Оставете днешния ден за близките си хора. Ще бъде добре да направите нещо, за да се сближите и да затвърдите връзката си. Може да имате по-добре усещане от това, което наистина ще се случи, но опитайте да не се разочаровате.

Козирог

Днес сте повече от отегчени, но вината в никакъв случай не е ваша. Просто понякога светът не е достатъчно забавен за вас. Денят е идеален да свършите малко работа вкъщи.

Водолей

Умствената ви енергия е по-силна от всякога. Важно е да работите в правилната посока, за да се получава всичко, което искате. Вашите разсъждения се нуждаят от тренировка, така че тренирайте постоянно.

Риби 

Трябва да оставите романтичната си страна поне за малко, особено ако сте свободни. Нека другите видят, че ви е грижа, но не прекалено. Не се знае къде и с кого ще се окажете в края на деня, така че внимавайте.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay