Дневен хороскоп за събота, 13 декември 2014

За някои това е шестият пореден работен ден. Дали обаче все пак няма шанс да е приятен?

Дневен хороскоп за събота, 13 декември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! Ето какъв ще бъде денят ви, ако сте зодия...

Овен
Днес ще имате възможност да се откъснете от всичко, както само вие си знаете. Посветете времето си на приятни занимания и оставете грижите далеч от себе си.

Телец
Слушайте музика, четете книги, гледайте филми - днес денят е перфектен за всички ваши хобита. Няма да имате други ангажименти и без това.

Близнаци
Струва ви се, че този ден е безкраен - нямате проблеми, но и нищо кой знае какво не се случва. Имайте търпение - чакането си заслужава. Тъкмо когато вече съвсем сте изгубили надежда, ще срещнете някого и ще проведете с него уникален разговор.

Рак
Иска ви се да се озовете някъде, където никой не ви познава. Имате нужда да се слеете с тълпата. Това може да се случи, ако заминете на пътешествие, организирано в последния момент. Тъкмо днес трябва да се захванете с детайлите по него!

Лъв
Не отделяйте толкова време на маловажни дейности. Концентрирайте енергията си в истински значимите във вашия живот неща.

Дева
Имате натрапчивото усещане, че все не ви стига времето. Вместо да се тюхкате, опитайте да преразгледате приоритетите си. Вие сте организирана личност, все ще измислите как да подобрите графика си!

Везни
Сякаш прокобата на постоянна умора тегне над вас. Единственият начин да се отървете от това усещане е да си починете активно сред природата. Още днес!

Скорпион
Нюхът ви казва, че сега е моментът да бъдете забелязани в работа. Доверете му се! Денят е подходящ за професионални постижения.

Стрелец
Струва ви се, че отделяте прекалено много време, за да решавате чужди проблеми. И сте прави. Насочете вниманието си към своя житейски път и нещата, които искате да подобрите в него.

Козирог
Тази фатална дата няма да е такава за вас - определено цял ден ще ви съпътства невероятен късмет. Усмихвайте се на околните, за да ги заразите с доброто си настроение.

Водолей
Не позволявайте на мрачните мисли да обземат съзнанието ви. Вие сте чудесен човек и заслужавате само най-доброто! Днес имате шанс да го получите, но само ако вярвате в него!

Риби
Окрилени сте от любовта в живота си и нищо друго няма значение. Звездите одобряват, че слушате сърцето си. Днес очаквайте малка изненада от любимия човек.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay