Дневен хороскоп за събота, 13 май 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 13 май 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Възможно е да имате известни проблеми със здравословното си състояние. Усещате смущения, които не са за пренебрегване. Може да се окаже фалшива тревога, но е добре да проверите за какво става въпрос.

Телец

Напоследък се доверявате прекалено много на хората, а подобно поведение не е характерно за вас. Днес ще си припомните защо предпочитате да разчитате само на себе си.

Близнаци

Денят е подходящ за вземане на важни решения и сключване на финансови сделки. Звездите са на ваша страна и ви осигуряват благоприятна среда за започване на нови инициативи - възползвайте се от тяхното благоволение.

Рак

Изпълнени сте с ентусиазъм и енергия, която искате да вложите в своите проекти и мечти. Това е великолепно - всичко, което стартирате днес, ще се развива успешно в бъдеще.

Лъв

Отчаяно се нуждаете от подкрепа, която да върне самочувствието и вярата във възможностите ви. Потърсете помощта на най-добрите си приятели - те са безценен източник на енергия в това отношение.

Дева

Днес ще се скарате със скъп за вас човек. Неговото мнение относно това как постъпвате в живота си е твърде крайно и той не ви позволява да защитите решенията си. Не се чувствайте зле - вината за спора не е във вас.

Везни

През днешния ден ще получите неочаквано финансово постъпление. То е по-скоро печалба, а не възнаграждение за положени усилия. Харчете с мярка.

Скорпион

Денят няма да бъде напрегнат, но има нещо, което не спира да тревожи съзнанието ви. Съвсем вероятно е да си въобразявате за съществуването на проблеми, които всъщност не са реални.

Стрелец

Опитвате се да бъдете мили и любезни с околните, но това просто не се получава. Настроението ви е толкова лошо, че с поведението си отблъсквате хората. Поправете отношението си - никой не е виновен за мрачните ви мисли.

Козирог

Държите се като дете. Поведението на тийнейджър изобщо не ви е присъщо. Отговорете си на въпроса защо се държите по този начин и когато откриете отговора, поправете поведението си и си вземете поука.

Водолей

Покрай ангажиментите си забравяте да мислите за най-близките си хора. Ясно е, че имате лични проблеми, но това не извинява непукизма ви относно това какво се случва в живота на приятелите ви.

Риби

Професионалното ви развитие е спряло на едно място. Помислете какъв е проблемът и се опитайте да го отстраните. На работното място ви е нужен повече късмет от всякога.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay