Дневен хороскоп за събота, 14 януари 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 14 януари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес ще трябва да се справите с нещо, но не се притеснявайте, имате в пъти повече енергия от нужното, за да се справите. След това намерете нещо забавно, което да правите, ще стигнете до много страхотни неща.

Телец

Днес искате буквално да бъдете залепени за някого, но не е сигурно дали това е нещо добро. Денят е подходящ да преразгледате отношенията си и да решите какво ще правите занапред.

Близнаци

Започнете да работите върху нещо ново, имате страхотни идеи. Днес е подходящият момент да проверите от кого ще получите подкрепа и от кого не и следователно да си направите изводи за приятелите си.

Рак

Днес ще направите голямо шоу от нещо, което всъщност е съвсем незначително. Но това е добре, сега е моментът да направите сензация. Някой ще хареса това, което ще види, но ще му отнеме време да го каже.

Лъв

Можете да се противопоставите на почти всеки днес, ще бъде изключително лесно за вас. Опитайте да обясните на хората, че не е добре да спорят с вас днес, за тяхно добро.

Дева

Хората са изключително чувствителни днес, така че опитайте да пазите мнението си за себе си. Ако хората около вас опитват да се хвалят и да ви дразнят, бъдете сигурни, че скоро всичко ще се обърне срещу тях.

Везни

Детайлите около последния ви проект са маловажни, макар че сте изкушени да се ровите в тях. Придържайте се към голямата картина и вървете по пътя си напред, предстоят ви страхотни неща.

Скорпион

Бъдете внимателни и не допускайте да се държите странно днес, защото всички останали го правят. Опитайте да не бъдете център на внимание, може да се чувствате игнорирани, но е за добро.

Стрелец

Днес ще получите много повече, отколкото сте очаквали от приятел или член на семейството. Едно "Благодаря!" е всичко, което искат в замяна. Това е един от онези дни, в които оценявате какво притежавате.

Козирог

Бъдете внимателни всеки път, в който излизате от вкъщи днес. Не сте в някаква реална опасност, но има хора, които работят срещу вас и интересите. Имате възможността да ги спрете и то лесно.

Водолей

Захванали сте се с прекалено много неща, но трябва да опитате да се фокусирате върху едно. Трябва да се възползвате максимално от времето, което имате и да не позволявате никой и нищо да ви прекъсва.

Риби

Днес трябва да приемете реалността и това няма да бъде особено забавно. Добрата новина е, че сте в най-подходящото настроение за това. Опитайте да се настроите за срещата с реалността, за да я приемете по-лесно.  

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay