Дневен хороскоп за събота, 18 април 2015

Почивните дни са особено приятни!

Дневен хороскоп за събота, 18 април 2015

Можете да следите своя хороскоп за всеки ден от седмицата в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Онова, към което така силно сте се устремили, е вече съвсем близо до вас. Недейте да губите търпение - всичко ще се получи така, както сте го планирали. Просто не губете вяра.

Телец
Любовта ви пречи да разсъждавате трезво върху нещата от живота. Ненапразно съществува фразата, че любовта е сляпа. Опитайте се да обмисляте всичко не само от гледна точка на това на какво мнение е вашата половинка. Имайте собствена позиция!

Близнаци
Обедните часове на деня ще ви изненадат особено приятно. Ще преоткриете занимание, с което сте запълвали времето си в миналото, и ви е доставяло изключително удоволствие. Посветете му се отново!

Рак
Харесва ви да бъдете от полза на хора в нужда и днес ще ви се отдаде идеалната възможност да помогнете. Тя не само ще ви накара да се чувствате полезни, но и ще изпълни сърцето ви със състрадание и загриженост.

Лъв
Очаквате повече от своята половинка, отколкото реално някога ще получите. Човекът до вас просто не е от хората, които се раздават за другите. Или го приемете такъв, какъвто е, или потърсете човек, който ще отговори на очакванията ви.

Дева
Човек, който ви е причинил болка, ще поиска прошката ви. Помислете добре дали заслужава доверието ви. Ако сте сигурни, че се разкайва, можете да му дадете втори шанс. Но трябва да бъдете нащрек!

Везни
Успявате да се реализирате успешно и кариерата ви върви стремглаво нагоре. Продължавайте да вършите усилената работа, която освен това ви носи огромна доза удоволствие. Това е ключът към успеха.

Скорпион
Днес ще преживеете нещо, което ще ви върне в детството. Неочакваното събитие ще породи болезнена носталгия във вас и дори заплашва да развали настроението ви. Погледнете спомените от положителна им страна, не губете време в съжаления.

Стрелец
Притежавате умения, за които нито един човек около вас не подозира. Време е да разкриете истинския си потенциал. Осмелите ли се да го направите, ще изумите не само приятелите, но и враговете си.

Козирог
Подложени сте на голямо напрежение през целия ден. Хората не спират да ви досаждат с неща, които изобщо не ви интересуват. Имате си достатъчно проблеми на главата, за да се занимавате и с техните.

Водолей
Хубавите неща се случват бавно. Дори да се опитвате да пришпорвате събитията, няма как да направите така, че те да се случат по-рано от плановете на звездите.

Риби
Днес ще се наложи да бъдете любезни с хора, които не харесвате. Лицемерното поведение е наложително, ако искате да се представите добре в службата. Понякога се налага да работите в екип - опитайте се да се сработите с колегите си.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay