Дневен хороскоп за събота, 18 октомври 2014

Денят е почивен, но дали е изпълнен с усмивки?

Дневен хороскоп за събота, 18 октомври 2014

Станете част от Jenite.bg във Facebook - там публикуваме дневен, седмичен и месечен хороскоп!

Овен

Любовта ще нахлуе днес в живота ви и ще преобърне целия ви свят. Бихте могли да се съпротивлявате, но е излишно. Просто оставете чувствата да ви водят.

Телец
Възможно е днес да сте в лошо настроение, но до вечерта всичко ще ви е минало. Гледайте позитивно на живота, защото само така той ще върви в добра посока. Не забравяйте да покажете на близките си, че държите на тях.

Близнаци
Ще бъдете доста заети и няма да ви стигне времето за всичко, което искате да свършите. Ето защо е най-добре да подредите приоритетите си и да решите кои от задачите ви са по-важни.

Рак
Смятате, че работата ви е ужасна и днес дори ще се чудите дали да не я напуснете. Истината е, че силно преувеличавате в преценката си. Опитайте се да погледнете обективно на ситуацията...

Лъв
Твърдоглави сте и това се отразява на отношенията ви с околните. Сякаш хората усещат, че е лесно да ви подразнят и тъкмо днес ще го правят с удоволствие. Проявете търпение и бъдете учтиви - важно е за бъдещето ви.

Дева
Изправени сте пред житейски кръстопът. От една страна не ви се иска да взимате толкова важно решение. От друга - тъкмо днес е перфектният момент да го сторите.

Везни
Имате много възможности пред себе си, така че не ги пропилявайте. Денят ще ви донесе достатъчно мотивация, за да постигнете целите си. Най-сетне ще имате свободна вечер само за себе си!

Скорпион
Доста сте афектирани днес заради невежеството на околните. Не бива да се отказвате - все ще намерите някой, който да ви разбере. Денят ще ви донесе разочарования и една бледа надежда, че някъде там е вашата сродна душа.

Стрелец
Чувствате се самотни, но това не е така. Има толкова много хора, които ежедневно се сещат за вас! Опитайте се днес да намерите време за тях.

Козирог
Сякаш всички ангажименти ще ви се струпат на главата тъкмо днес. Вие обаче сте целеустремени и ще се справите перфектно. Усилията ви няма да останат незабелязани.

Водолей
Искате да сте щастливи във всички аспекти от живота си, но това е невъзможно. Винаги има нещо, което не е на мястото си. Ето защо днес се опитайте да осъзнаете, че все пак имате невероятен житейски късмет. Това ще върне усмивката на лицето ви.

Риби
Няма как да бъдете на върха на щастието ден след ден. Има моменти, в които просто трябва да останете сами, да се отдадете на меланхолията и да осмислите живота си. Днес денят е перфектен да си дадете сметка за някои неща.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay