Дневен хороскоп за събота, 25 октомври 2014

Какво ви очаква през първия ден от уикенда?

Дневен хороскоп за събота, 25 октомври 2014

Ако искате да следите какво ви вещаят звездите за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какво са ви приготвили те за днес...

Овен
Нямате никаква идея как да се отървете от присъствието на човек, който ви смята за свой близък приятел. Най-добрият вариант е да бъдете искрени с него. Ако компанията му не ви е приятна, не заблуждавайте себе си, а и него, че приятелството ви е истинско.

Телец
Възнамерявате да направите всичко възможно, за да може партньорът ви да се чувства добре. Напоследък той не е в най-добрата си форма и макар да не го признава, вие го забелязвате. Готови сте дори да жертвате себе си в името на неговото щастие.

Близнаци
Най-накрая успявате да се измъкнете от неприятна за вас ситуация, в която се намирате от известно време насам. Помага ви вашата смелост и непоколебимост. Обичате всичко в живота ви да е в ред и затова предприемате навременни действия, когато този ред просто не се получава.

Рак
Рискувате да обидите близък приятел, предприемайки прибързани действия, без да помислите за неговите чувства. Имате склонност да поставяте своите интереси на първо място, което често е в ущърб на най-близките ви хора. Постарайте се това не се случва и сега.

Лъв
Чувствате се самотни. Възможно е това чувство да се дължи на отсъствието на приятелите ви, които напоследък не са наоколо. А причината може и да е липсата на стабилна връзка в любовен план. Опитайте се да се научите да бъдете щастливи със себе си. Невинаги любимите ви хора ще бъдат около вас.

Дева
Имате усещането, че светът около вас се разпада. Някакво лошо събитие от последните дни ви е накарало да загубите позитивизма си. Не се бозпокойте - приказката, че всяко зло е за добро, може да е клиширана и до болка позната, но несъмнено е вярна.

Везни
Днешният ден е като мъгла за вас. Сякаш не присъствате на събитията, от които всъщност сте неизменна част. Мислите ви са далеч - на друго място и при други хора. Съсредоточете се върху живота си в настоящето!

Скорпион
Днес ви очаква приятна изненада. Тя може да бъде свързана с придобиването на вещ, която отдавна искате, но не можете да си позволите. Или пък да се отнася до нещо, свързано с най-близките ви хора. И в двата случая тя ще повдигне духа ви и ще ви зарадва.

Стрелец
Поставени сте пред дилема, а изборът, който ще направите, ще окаже влияние на бъдещето ви. Помислете добре, преди да вземете каквото и да било решение. Не искате след това да съжалявате.

Козирог
Семейството ви не е доволно от вас. Напоследък сте отдалечени от хората, които обичате, и вината за това е единствено ваша. Не забравяйте, че семейството е едно от най-важните неща в живота на човек - не го поставяйте на заден план.

Водолей
Криза в отношенията с любимия поставя на изпитание добрите отношения помежду ви. С желание за компромиси можете да поправите всичко. Липсва ли то обаче, вероятността от задълбочаване на проблемите се увеличава.

Риби
От известно време преследвате цел, която заема мислите ви изцяло. Днес ще разберете дали сте в правилната посока, или няма смисъл да продължавате да полагате всички тези усилия. И двата случая това, което ще последва, е за ваше добро.

4 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay