Дневен хороскоп за събота, 28 юни 2014

Дали почивният ден наистина ще бъде такъв за вас?

Дневен хороскоп за събота, 28 юни 2014

За да следите своя дневен хороскоп през цялата седмица, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега прочетете какво ви вещаят звездите днес.

Овен
Днес е чудесен ден да обмислите живота си. Преценете дали се случва нещо с него. Ако имате нужда от развитие, по-добре е да предприемете някаква промяна.  

Телец
Изведете някого на романтичен обяд днес или пък започнете нова любовна авантюра. Чудесно време е да се свързвате с хората и да имате нови познанства. 

Близнаци
Опитайте се да не харчите пари днес. Забавлявайте се с малките радости в живота. Излезте на разходка и се гмурнете в приятния свят на някоя книга.

Рак
Личните ви работи са много важни за вас. Трябва да се постараете да стоите фокусирани. Дори, ако някой близък се нуждае от вас, постарайте се да приключите бързо, за да се върнете на работа скоро.  

Лъв
Егото ви сякаш е изчезнало през днешния ден. Хубаво е да споделяте времето си с прятели, това ще ви донесе много хубави емоции.  

Дева
Дръжте семейството си заедно или поне се опитайте. Днес ще се забавлявате много с тях. Насладете се на приятните моменти, защото работата ще ви залее.   

Везни
Отивате при човек, който ще ви стресира. Може да е леко объркващо. Оставете емоциите и евентуално може да разберете какво ви очаква в бъдеще.  

Скорпион
Инстинктите ви са много силни днес и това ще ви помага да се развивате. Ще откриете, че сте на много различно място от другите хора, но скоро всичко ще си дойде на мястото.  

Стрелец
Енергията, която струи от вас, ви затруднява малко повече от обикновено. Погрижете се за семейните проблеми.  

Козирог
Не се притеснявайте или оплаквайте. Това е просто един от онези дни, в който ще имате успехи навсякъде и дори ще имате възможност да им се насладите.   

Водолей
Без значение какво ще се случи днес, не се предавайте. Това означава, че излизате на новите пътища, които ви се откриват. Срещайте се с хора, това ще ви помогне. 

Риби
Имате прекалено много забавления днес, а нещата ще стават все по-добре и по-добре. Опитайте се да организирате парти и да откриете нови приятели. Забавлявайте се.  

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay